Temporada acabada

L'FC Andorra i el CE Sant Julià abaixaran el teló després que L’RFEF i les federacions territorials hagin proposat cancel·lar les lligues de futbol no professional en la trobada d'avui

Temporada acabadaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La comissió de presidents de federacions territorials del futbol espanyol, que s'ha reunit avui amb Luís Rubiales, ha acordat proposar la suspensió de les lligues no professionals per aquesta temporada, mesura que afectarà a la Segona B de l'FC Andorra i a la Tercera Divisó de futbol sala on milita el CE Sant Julià. Aquesta proposta serà votada demà per la junta directiva de l'RFEF i divendres la comissió delegada ratificarà la finalització de les temporades regulars. També s'ha proposat que no hi hagi descensos i que la disputa d'un play-off d'ascens expre´s en algunes categories, entre les quals hi ha la Segona B, cosa que no tindrà efecte en el club tricolor ja que no es troba entre els quatre primers classificats, els quals jugaran aquests duels.

Per tant, tal i com ha informat avui el Diari en l'edició de paper, l'FC Andorra no tornarà a jugar aquest exercici i ja pensaria de ple en la confecció de la propera temporada a Segona Divisió B, la 2020-2021, amb data de començament encara per determinar. De fet, el club ja fa setmanes que treballa en aquesta possibilitat i una bona prova és que gairebé tota la plantilla tricolor ja es troba fora del país passant el confinament, i molts dels que encara hi són deixaran Andorra els propers dies. Les xarxes socials han estat testimoni del retorn als seus llocs de procedència d’Andrés García, Jilmar, Iker Goujón o Loureiro, i ja són pocs els futbolistes que romanen al Principat. També el CE Sant Julià de futbol sala donarà per finalitzat el curs.

RAI MARCHÁN CREU QUE ELS JUGADORS S'HA SENTIT "DESPROTEGITS"

Rai Marchán es va voler pronunciar al voltant de la incertesa instal·lada al futbol a causa de la crisi sanitària. Molts són els futbolistes, sobretot en categories no professionals, que han aixecat la veu i el migcampista tricolor va reconèixer que durant tot aquest procés els jugadors s’han sentit “una mica desprotegits”. En un directe d’Instagram que el jugador de l’FC Andorra va mantenir amb el responsable de comunicació del Atlètic Vilafranca, l’equip amb què va començar, Rai va lamentar que “es parla sempre del futbol professional i nosaltres no sabem res. Van sortint propostes cada setmana i és complicat perquè en aquestes categories molts no són professionals”, va afegir. En aquest sentit, Rai va postil·lar que “no s’estan fent bé les coses, però entenc la dificultat de la situació i que tot plegat influeix”. El migcampista català va explicar que “el confinament és complicat per a tothom, bàsicament perquè ningú estava preparat per a una cosa així”. Rai és un dels futbolistes de la plantilla tricolor que acaben contracte el 30 de juny, així com Iker Goujón, Martos o el porter Bañuz, per posar algun exemple. “La meva intenció és renovar i crec que és també la voluntat del club”, va exposar. La crisi sanitària ha fet que encara no s’hagi produït una trobada que espera que es pugui dur a terme.

tracking