Vòlei

El CV Encamp segueix pendent de la federació

L’organisme espanyol encara no ha pres cap decisió sobre la Primera Nacional, en què falten dues jornades per al final

El CV Encamp segueix pendent de la federacióCV ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CV Encamp segueix pendent de la decisió de la Reial Federació Espanyola de Voleibol (RFEVB) sobre la Primera Nacional, ja que a la reunió de la comissió delegada i de la junta directiva de l’organisme encara no es va prendre cap de resolució sobre les competicions, però tot apunta que s’acabarà suspenent la competició com ja va passar amb la Superlliga i Superlliga2.

Al grup B de Primera Nacional hi ha pendents dues jornades per acabar la lliga (en el cas de l’Encamp, a casa contra l’Olot i a domicili davant del Roquetes), i el primer ajornament de la federació era fins al 4 d’abril. Sobre opcions de futur, la RFEVB va explicar en un comunicat que “l’escenari és incert, se segueix treballant en diferents escenaris i es traslladarà la proposta als clubs per recollir les seves opinions”. A més, la nota de la federació espanyola admet que “les opcions que hi ha que es juguin els partits que resten són mínimes veient l’estat de la pandèmia, i es tracta d’una situació difícil de resoldre”.

Tot fa preveure que la decisió final serà la mateixa que a les dues primeres categories, decretar el final de les competicions, tot i que en aquestes lligues encara s’està estudiant què passa amb els campions, ascensos i descensos, un fet que interessa al CV Encamp, que esgotava les opcions de salvar-se quan es va ajornar el campionat.

tracking