L'FC Andorra, al top 10 de la Segona B

El compte de Twitter Clasificaciones Históricas elabora el rànquing dels millors de la categoria

L'FC Andorra, al top 10 de la Segona BFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra és el desè millor equip de la història de la Segona divisió B. El compte de Twitter Clasificaciones Históricas, que acostuma a realitzar rànquings del futbol espanyool, europeu i a nivell de seleccions mundials, va piular ahir una estadística on queda reflectida aquesta dada. La classificació històrica de Segona divisió B, categoria que va néixer fa 43 anys, mostra l’equip tricolor al top 10 dels millors equips d’aquesta divisió, classificació elaborada amb clubs que han militat en aquesta divisió com a categoria superior.

El resultat en punts de les 18 temporades que l’Andorra ha militat en la categoria de bronze del futbol espanyol, aquesta i les 17 de l’anterior etapa, dona un acumulat de 718 punts, cosa que col·loca el club desè. El Zamora, ara a Tercera divisió, amb 24 temporades i 1.163 punts a Segona B, la Gramanet, ara a Primera Catalana, amb 18 temporades i 1.008 punts i el Lemona, equip desaparegut, amb 20 temporades i 923 punts, són els tres primers classificats per aquest ordre.

Si s’acota el rànquing amb només els equips del grup tercer de la Segona divisió B, l’FC Andorra és el setè millor equip de la història del grup.

D’altra banda, Adri Vilanova va aconseguir el títol de campió per l’FC Andorra al torneig solidari de Fifa 20 que han disputat 18 dels 20 equips del grup tercer de Segona divisió B. Vilanova va guanyar la final davant el Prat, amb l’extricolor Àlex Pachón als comandaments, per un ajustat i molt emocionant 3-2. El central tricolor va accedir a la final després de superar a l’últim segon el València Mestalla per 4 gols a 3 a les semifinals. En total s’han pogut recaptar 555 euros per combatre el coronavirus i que aniran íntegrament a l’Hospital de Bellvitge, a Barcelona.

ELS VETERANS E L'FC ANDORRA FAN UNA DONACIÓ DE 1000 EUROS

L’Associació de Veterans de l’FC Andorra farà una donació de 1.000 euros al ministeri de Salut, al fons de Govern, per ajudar a combatre la crisi sanitària produïda per la pandèmia de la Covid-19. D’aquesta manera, els veterans de l’equip tricolor s’afegeixen a les diferents plataformes i entitats del país que han volgut aportar el seu granet de sorra. El president dels veterans, Santiago Marín, deia que “qualsevol ajuda és molt bona i aquesta quantitat és molt important per una associació com la nostra”. Per a Marín, fer caure el coronavirus és ara “prioritari”.

tracking