Motociclisme

Ajornada l'estrena del Mundial de MotoE a Jerez

Ajornada l'estrena del Mundial de MotoE a JerezX. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús haurà d’esperar per debutar al Mundial de MotoE (campionat de motos elèctriques que es disputa juntament amb algunes curses de MotoGP), ja que els organitzadors van confirmar ahir que s’ajornava la primera prova del certamen que s’havia de fer el 3 de maig al Circuit Ángel Nieto de Jerez, a causa del coronavirus.

A més, es van suspendre les sessions de test que hi havia previstes al mateix traçat per a final d’abril. Així doncs, està previst que la temporada de MotoE arrenqui a final de juny al Gran Premi d’Holanda d’Assen, sempre que millori la pandèmia. Cardelús va comentar al Diari que “és normal veient com estan les coses”.

A més de l’estrena de MotoE, també es va ajornar la primera prova de l’Europeu de Moto2, l’altre campionat que disputarà enguany Cardelús. La cursa que s’havia de fer a l’Algarve (Portugal) el 26 d’abril queda posposada i l’estrena està programada per al 24 de maig a València.

Mentrestant, Cardelús segueix posant-se a to a casa i explica que té “les coses bàsiques per anar entrenant i vaig fent una mica el que puc”.

tracking