La majoria de jugadors de l'FC Andorra es mantenen al país

La majoria de jugadors de l'FC Andorra es mantenen al paísFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La gran majoria dels jugadors de l’FC Andorra segueixen al país en espera que es decideixi quin és el futur de la lliga de la Segona Divisió B. Des de l’entitat tricolor es va recomanar als futbolistes de la plantilla que actualment dirigeix Nacho Castro que seguissin al Principat, tot i que és cert que se’ls va donar certa llibertat perquè cadascú fes el que cregués més oportú. Així doncs, una gran part de la plantilla segueix al Principat exercitant-se a casa amb els exercicis que va preparar el preparador físic, i en algun cas els futbolistes han decidit sortir per tal d’estar amb la família fins que s’arregli una mica la situació, i seguint també les directrius físiques que s’havien donat a tota la plantilla.

Més enllà dels entrenaments a distància, molts dels jugadors també aprofiten per realitzar alguns dels reptes virals que durant aquests dies estan donant la volta a les xarxes, i s’ha vist diversos dels membres de la plantilla fent vídeos a les xarxes socials com els que ja s’han vist amb els rotlles de paper de vàter.

D’altra banda, des del club se segueix esperant quina és la resolució de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) sobre el retorn a la competició. El president de l’ens, Luis Rubiales, va explicar dimarts que la seva voluntat és que la lliga es pugui acabar (encara que sigui allargant el calendari) i no pas optar per altres opcions, com ara anul·lar tot el curs, que la competició quedi com està a ara o deixar-ho com al final de la primera volta. En aquest sentit, està previst que la RFEF presenti un pla de calendari durant els propers dies.

tracking