Els jugadors del MoraBanc es quedaran al país durant l'aturada

Si algun decideix marxar a casa podria haver de rescindir el contracte

Els jugadors del MoraBanc es quedaran al país durant l'aturadaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ACB va acordar dilluns suspendre la lliga fins al 24 d’abril esperant que la situació millori en un mes i amb la voluntat clara d’acabar la competició. Aquesta decisió provoca que el temps d’aturada sigui molt més llarg, fet que ja es preveia, per la qual cosa tots els jugadors de la Lliga Endesa hauran de passar més temps sense jugar un partit i probablement un entrenament.

Davant la situació actual hi ha més d’un jugador que prefereix passar el confinament a la respectiva ciutat natal amb els seus. A Itàlia s’han donat casos de jugadors que han marxat, especialment de nord-americans, i és força probable que a l’ACB també succeeixi. Amb tot, aquesta condició podria suposar la rescissió dels contractes entre els clubs i els jugadors que volen marxar.

De moment, el MoraBanc Andorra no té constància de cap jugador que hagi expressat la voluntat de tornar a casa seva, per la qual cosa els 12 homes d’Ibon Navarro viuran el confinament a Andorra. A més, no està previst que tinguin un permís especial i hauran de passar aquest mes que resta abans de tornar, previsiblement, als entrenaments, treballant a casa.

EL CLUB TORNARÀ ELS DINERS D ELES ENTRADES CONTRA EL REIAL MADRID

La reunió de l’ACB de dilluns va confirmar oficialment el que era un secret a veus: el partit entre el MoraBanc Andorra i el Reial Madrid no es disputarà el 28 de març al Poliesportiu, tal com estava previst. Mentre s’espera que es pugui trobar una nova data per a la visita del conjunt blanc al Principat, el club tricolor va anunciar ahir que procedirà a retornar l’import de les entrades a totes aquelles persones que en van adquirir una. Si finalment s’acaba disputant l’enfrontament en una nova data es reobrirà de nou la venda d’entrades partint des de zero.

tracking