Patida i treballada (2-1)

L’FC Andorra torna a guanyar vuit partits després en un duel poc brillant contra l’Oriola

Patida i treballada (2-1)Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra no podia fallar ahir, i no ho va fer. Ni de bon tros va jugar el millor duel dels tricolors aquesta temporada, però van fer la feina i es van imposar a l’Oriola per 2-1 i van tornar a guanyar vuit partits després en una jornada marcada per l’actuació de Víctor Casadesús, autor dels dos gols dels homes de Nacho Castro. Amb el triomf, els tricolors se situen amb 41 punts, a vuit de les posicions de play-off.

Etiquetes:

El duel va començar amb el guió ben clar a totes dues bandes: l’FC Andorra dominava el partit amb possessions, però sense acabar de trobar profunditat, mentre que l’Oriola esperava al darrere i buscava fer mal amb velocitat i al contracop. De fet, Nacho Castro va sortir sense extrems, i amb peloteros per dintre, i la profunditat per les bandes la donaven Loureiro i Jilmar, que arribaven bé a línia de fons, però que no acabaven de trobar centrades bones per connectar amb els davanters. De fet, la primera gran ocasió del matx va ser alacantina, amb una falta lateral de Chechu que es va enverinar i que va estar a punt de sorprendre Miguel Bañuz, que va enviar-la a córner. L’FC Andorra va anar millorant a poc a poc, però sense acabar de trobar situacions clares de perill més enllà d’algun tir desviat de Loureiro o una falta de Riverola. De fet, tot i no posar en perill Bañuz en cap moment, va ser l’Oriola el que va acabar atacant amb dues accions de Cechu, l’home més destacat a la primera meitat del conjunt visitant. A la represa, les coses es van posar ben de cara per l’FC Andorra ràpidament, ja que Víctor Casadesús va obrir el marcador al sis de la segona meitat. Loureiro va centrar des de la banda dreta, i el davanter balear va rematar de cap al primer pal, la pilota va tocar en Badal i va acabar entrant a gol. El partit seguia amb el mateix guió i els tricolors dominant però sense crear excessiu perill, i amb els visitants veient-les venir fins que al minut 63 van aprofitar una badada defensiva de l’FC Andorra per anotar el gol de l’empat gràcies a Entrena, que va rematar tot sol el gol que li va donar Pitu.

Amb l’empat, l’FC Andorra ho va seguir provant, sense gaire encert i amb xuts llunyans d’Andrés i Bover, fins que al minut 76 va aparèixer la connexió balear. Rubén Bover va servir una falta de manera mil·limètrica i va aparèixer Casadesús de segona línia per fer el 2-1 amb una rematada acrobàtica. Els tricolors tenien la victòria després de vuit partits a tocar, i es va notar una certa tensió i nervis en els minuts finals perquè no s’escapés el triomf, però l’Oriola gairebé no va inquietar els homes de Nacho Castro, que es van acabar adjudicant la victòria en el debut del tècnic asturià a Prada de Moles en un partit que no va ser gens brillant, però en el qual es va aconseguir l’objectiu de sumar tres punts.

Els tricolors visitaran la propera jornada el Llagostera (dissabte, 16.30 hores) i ho faran amb una baixa sensible, la de Martí Riverola, que ahir va veure la desena targeta groga del curs, i haurà de complir un partit de sanció. En canvi, Musa JR tornarà després de l’expulsió en el duel contra l’Hèrcules, i està previst que ho faci també Adrià Vilanova després de la lesió que l’ha tingut allunyat dels terrenys de joc.

EL VESTIDOR

“S’han tret un pes de sobre” Nacho Castro. El tècnic de l’fc andorra va assegurar després del partit que “era un punt d’inflexió a nivell anímic, i estic content pel club i pels jugadors perquè s’han tret un pes de sobre”. A més, l’entrenador asturià va assegurar que “els últims cinc minuts ens han costat molt, però és normal patir. Estic molt content pel partit que han fet els nois, per la línia de la seva actitud i pel bon control del duel que hem tingut en moltes de les fases del joc”. Gerard Albadalejo. El tècnic de l’oriola va assenyalar que “sabríem que seria difícil, un típic partit de Segona B, però la setmana se’ns va complicar al final amb tres jugadors amb febre i un altre de lesionat”. A més, va declarar que “no pots perdre a pilota aturada, i és el que ens ha passat”.

tracking