ACB Lliga Endesa

El MoraBanc espera certificar la millora de sensacions a Múrcia

Els tricolors, que no volen agreujar la mala dinàmica de resultats, buscaran un triomf per seguir en zona de play-off

El MoraBanc es recupera i guanya davant l'Obradoiro (93-69)Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra es troba en una de les pitjors dinàmiques de resultats de la temporada, si no és la pitjor. Dels darrers cinc partits que ha disputat, només ha pogut sumar un triomf, que va ser un dels més memorables de la història del club, tot sigui dit. Amb tot, si es miren un per un els duels que s’han perdut, la situació no és ni molt menys dramàtica, especialment si es mira el darrer a la pista del Tofas Bursa, on l’equip no es jugava res i tot i això va mostrar caràcter a la segona part lluitant fins al final per la victòria.

No obstant, una derrota avui (18 hores) a Múrcia podria fer que la situació comencés a ser més preocupant, ja que fins i tot podria deixar els tricolors fora dels llocs del play-off en funció de la resta de resultats. És per això que sumar un triomf avui és molt important i necessari per continuar amb bon peu la cursa cap a la fase final. Per fer-ho, el MoraBanc mirarà de certificar les bones sensacions que van adquirir a la segona part a Turquia. “Vam marxar d’allà amb un bon feeling”, exposava ahir des de Múrcia Nacho Llovet, que remarcava que “l’equip, fins i tot sense jugar-s’hi res, va treure aquest orgull i va competir fins al final”.

Davant tindrà un UCAM amb un grau de necessitat igual o superior, però per altres circumstàncies ja que s’estan jugant la permanència. “Amb la necessitat que tenen ells de guanyar, sabem que sortiran al màxim”, indicava Llovet. Per a Ibon Navarro, que tornarà de nou a la pista on es va entrenar durant una temporada abans d’aterrar al Principat, no està tant clar que el Múrcia, veient la confiança que ha agafat, acabi lluitant només per la permanència. “És un equip molt perillós, i pot agafar una bona dinàmica per aquests últims partits i encara lluitar per arribar a la posició nou o vuit de la taula. En bona dinàmica i amb confiança pot guanyar partits complicats”, indicava el vitorià. I és que el Múrcia ve de guanyar a domicili l’Obradoiro, i a més cal recordar que va assaltar el Poliesportiu. A tot això, cal sumar-hi que té a la plantilla el segon màxim anotador de la lliga, Askia Booker. Es presenta un nou duel d’alt voltatge.

EN EL DUEL PER LES MALALTIES MINORITÀRIES

Recaptació de 1.100 euros per a l'AMMA ANDORRA LA VELLA. El partit de dissabte passat entre el MoraBanc Andorra i el Gran Canària estava dedicat a l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA). Entre totes les accions que es van dur a terme, es va recaptar gairebé 1.100 euros per a l’ens.

tracking