Carola Vila, a prop del top-30 en el debut mundial sub-23

La fondista andorrana va ser 32a en els 10 km clàssics a Alemanya i es va quedar a només 6 segons de la 30a plaça

Carola Vila, a prop del top-30 en el debut mundial sub-23DAILY SKIER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carola Vila es va quedar molt a prop d’accedir al top-30 en la seva primera cita en un Mundial com a corredora de primer any de la categoria sub-23. Amb un temps de 31’28”3, la fondista andorrana va acabar en la 32a plaça en la cursa dels 10 km clàssics a l’estació alemanya d’Oberwiesenthal i es va quedar a només sis segons de la 30a plaça.

Etiquetes:

Després de deixar enrere la categoria júnior, l’andorrana es va estrenar i va acabar a només sis segons de la 30a plaça –ocupada per l’eslovena Anja Mandeljc– i a 2’59”6 de la guanyadora, la sueca Ebba Andersson, que es va imposar amb 28’28”7.

Laura Orgué, entrenadora de Carola, va comentar que “ha sigut un dia de condicions peculiars. Ha estat nevant a sobre de neu vella, la qual cosa ha complicat una mica el tema del material”. Tot i això, Orgué va destacar que Carola “ha fet una cursa en la línia de les carreres d’aquest any. Comparant amb les centreeuropees, està al seu nivell, i comparant amb la primera, habitual als podis de la Copa del Món, ha perdut menys de tres minuts, la qual cosa és un bon temps”.

L’entrenadora catalana va afegir que “creiem que Carola està en un bon nivell de forma i aquest any és el primer any de la categoria, així que estar al límit del top-30 és un bon resultat”.

La fondista andorrana disputarà ara els 15 km patinadors en mass start d’aquests Mundials U23. La cita serà demà a les 10.00 hores a la mateixa estació.

tracking