futbol sala

El CE Sant Julià es fa fort a casa contra l'Alcoletge (6-4)

El CE Sant Julià va derrotar 6-4 l’Alcoletge després d’una gran primera meitat del conjunt lauredià en què van deixar el partit pràcticament vist per a sentència. Els locals van dominar el joc des del primer moment, i van encarar ràpidament el partit amb un hat-trick d’Omar en només deu minuts. Xavi va retallar diferències per als visitants, però Bryan, i de nou Omar, van deixar el marcador amb un contundent 5-1 al temps del descans. A la represa els visitants van fer el 5-2, però Omar va respondre amb el seu cinquè gol de la nit. Carles Gallardo va fer el 6-3 a l’equador de la segona meitat, mentre que Carles Bordalba va fer el 6-4 que acabaria sent definitiu a falta de només tres minuts per a la botzina final. Amb aquesta victòria, els homes de Jorge Dias pugen fins a la cinquena posició del grup 2 de Tercera Divisió amb 34 punts en 20 partits disputats (10 victòries, quatre empats i sis derrotes). A la propera jornada, el conjunt lauredià visitarà la pista del Santpedor, però el duel no serà la setmana vinent perquè hi ha aturada de la competició, sinó que es disputarà el 14 de març a partir de les 17.00 hores. Els catalans estan a la part baixa.