Piqué anima Castro i la plantilla

El propietari de l’FC Andorra visita l’equip a Prada de Moles i encoratja el nou cos tècnic

Piqué anima Castro i la plantillafc andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aprofitant la jornada de descans i la treva que l’atapeït calendari a l’elit va donar ahir al Barça, Gerard Piqué va apropar-se a Prada de Moles. El propietari de l’FC Andorra i president de Kosmos va visitar la plantilla i va tenir el primer contacte amb el nou cos tècnic, Nacho Castro i Narcís Barrera. Piqué va arribar a les instal·lacions encampadanes pels volts de les dotze del migdia i va tenir una trobada amb Nacho Castro per traslladar-li tot el suport i el de la cúpula del club, a més de donar la benvinguda a l’extècnic de l’Horta. A més, Piqué va reunir la plantilla a la gespa i va donar ànims al grup de cara als propers partits, els imminents Hèrcules i Oriola, i per a la resta de la temporada. El propietari del club i central del Barça, com va explicar al Diari, feia temps que es mostrava visiblement preocupat i nerviós per la dinàmica que estava portant l’equip. Ambiciós de mena, Piqué va traslladar a la plantilla el convenciment que encara hi ha opcions per lluitar pel play-off i que enllaçant dues o tres victòries consecutives, l’FC Andorra tornarà a lluitar per estar a la zona noble a final de temporada. Piqué tenia molt clar que la dinàmica només es podia tallar i canviar fent un canvi en la direcció i si a algú li feia especial mal la destitució de Gabri i Jorquera és al central del Barça. La necessitat d’un canvi ha estat el motiu principal de prescindir d’ells i així ho va fer saber el president de Kosmos al vestidor. Piqué defensa amb fermesa que la plantilla està capacitada per reaccionar i creu que és de prou qualitat per tornar a la inèrcia irresistible de la primera volta.

Etiquetes:

60.000 euros per la copa

D’altra banda, la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va publicar la resolució de les ajudes als clubs de Segona B i Tercera Divisió. L’òrgan espanyol deixa sense efecte la resolució del dia 10 i abonarà els diners estipulats a la gran majoria d’equips de Segona B i Tercera que han participat a la Copa. La nova resolució també afecta els clubs de Segona B exempts inicialment d’aquests ajuts –14 equips, entre ells l’FC Andorra–. El club rebrà 60.000 euros, la quantitat mínima que perceben els de Segona B.

ENTRADA GRATUÏTA PER A LES DONES EL 8 DE MARÇ

El 8 de març, Dia internacional de la dona, l’FC Andorra juga a Prada de Moles contra l’Oriola. El club ha decidit, coincidint amb aquesta celebració, oferir l’entrada gratuïta a totes les dones que vagin al camp. D’aquesta manera, l’entitat tricolor es vol sumar a una iniciativa a favor de la igualtat de gènere, una lluita constant en què queda molt camí per recórrer.

Piqué anima Castro i la plantilla

tracking