esquí i surf de neu forapista

Ajornat el Freeride World Tour

L’organització ha cancel·lat la celebració de la prova d'avui i l'ha desplaçat a un altre dia, dins de la finestra meteorològica que s'estén fins al 4 de març

El Freeride World Tour, pendent del celFREERIDE WORLD TOUR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera prova del calendari de la present edició del Freeride World Tour que s'havia de celebrar aquest matí a la zona de la Portella d’Arcalís ha quedat ajornada a un altre dia dins de la finestra meteorològica que s'estén fins al 4 de març. Així ho ha informat l'organitzaciódesprés de constatar que les nevades no han estat les esperades. De totes les àrees possibles, la coneguda com la de 15 metres és la que millors condicions presentava, i és la zona que van inspeccionar els riders amb l’organització ahir i que es va validar. Tot i això, l’organització va subratllar que el llum verd definitiu a la celebració de la prova estava supeditat al gruix acumulat, que hauria de ser d’uns 10 centímetres, durant la nit passada. El CEO del Freeride World Tour, Nicolas Hale-Woods, va explicar que “la base està bé i esperem que la neu de la nit acabi fent la feina, si no s’haurà d’ajornar”. El rider Aymar Navarro, per part seva, va afegir que tot i que la situació no és lamés idònia “tots farem un esforç d’adaptació i ens concentrarem per donar-ho tot amb les condicions que se’ns presenten”. En termes semblants es va pronunciar el director d’Ordino Arcalís, Xabier Ajona, que va comentar que la zona triada per al desenvolupament és la que presenta les millors condicions de neu. “Cal esperar que les previsions es compleixin per donar per bona la competició.” La finestra meteorològica és vàlida fins al 4 de març i, per tant, no es descarta que es pugui posposar i que s’acabi celebrant més endavant, aprofitant les pròximes nevades i veient que hi ha una possible jornada amb sol, condició indispensable per garantir una bona visibilitat.

La renovació, en marxa

En qualsevol cas, aquesta serà la sisena visita del Freeride World Tour a Andorra i ja es treballa per ampliar el contracte. Enguany finalitza el vincle i Ajona va explicar que “està tot en una fase molt inicial i amb les primeres converses, però treballem perquè la prova torni l’any que ve”. Més contundent es va mostrar el director comercial d’Andorra Turisme, Joa­quim Tomàs, en assegurar que “la voluntat és continuar, s’ha acabar de perfilar tot però crec que ens posarem d’acord”.

tracking