Atletisme

Brillant plata de Carabaña a l'Espanyol de cros

L’andorrà obté la segona posició a la cursa sub-23 dels 10.000 metres i a més guanya l’or per clubs amb el Playas

Brillant plata de Carabaña a l'Espanyol de crosSANILDEFONSO

Nahuel Carabaña continua assolint resultats prometedors. Diumenge es va adjudicar la medalla de plata al Campionat d’Espanya de cros per clubs, a la cursa sub-23 dels 10.000 metres, que es va disputar a Sòria i comptava amb prop de 200 atletes. El fondista del Principat va sortir una mica reservat, situant-se entre els 20 primers, i aviat es va quedar en un grup amb set corredors més, el qual anava per darrere dels dos líders destacats. A mesura que s’apropaven al final, els rivals es van anar despenjant i a falta d’un quilòmetre Carabaña va fer un canvi de ritme que ningú més va poder seguir. L’accelerada també li va servir per atrapar l’atleta que anava segon i fins i tot avançar-lo, fet que li va permetre creuar la línia de meta en una brillant segona posició amb un registre de 31’55’’, quedant a 1’09’’ de l’or, obtingut pel seu company d’equip Rodrigue Kwizera. “La veritat és que no m’ho esperava, estic molt content. Vaig tenir molt bones sensacions perquè anava a ritme tota l’estona i físicament em trobava molt bé”, va valorar l’andorrà després de la cursa. Aquesta no va ser l’única medalla que es va endur Carabaña, ja que en la classificació per clubs es va adjudicar l’or amb el Playas de Castelló després de sumar entre tots els atletes 53 punts. El proper repte per a l’atleta tricolor serà novament el Campionat d’Espanya de cros, però aquesta vegada individual, el qual se celebrarà el 8 de març a Saragossa.