Esteve tanca l'Ski Tour en un satisfactori 25è lloc

L’andorrà acaba 32è en la cursa dels 30 quilòmetres clàssics

Esteve tanca l'Ski Tour en un satisfactori 25è llocFAE

Irineu Esteve va tancar ahir l’SkiTour a Trondheim (Noruega) amb un top-30, en què va signar la 25a posició global, amb un temps de 4h 02’15,4”. L’andorrà va finalitzar en 32a posició la cursa de 30 quilòmetres clàssics en persecució que va acabar de definir la seva classificació final. Amb un crono d’1h 26’11,4” a la prova d’ahir, Esteve va cloure l’SkiTour a 9’33,8” del guanyador absolut, que va ser el noruec Paal Golberg, amb 3h 52’41,6”. El seu tècnic, Joan Erola, es va mostrar força satisfet a la finalització de l’actuació del fondista i va apuntar que “veient com ha anat el Tour, podem estar més que contents del rendiment de l’Irineu”. En aquest sentit, Erola va recordar que “aquest era el seu primer Tour a Escandinàvia. Si tot hagués anat més rodat, podríem haver-ho fet millor, però penso que podem estar contents d’aquest 25è lloc, perquè fer un top-30 sempre és molt important” Esteve venia de signar una 50a posició a l’esprint de la primera jornada. L’andorrà, en una distància on no és un especialista, es va defensar molt bé i va rebre els elogis del tècnic. Amb un temps de 3’10”29, Esteve va finalitzar a 17”49 del millor registre, el del també noruec i guanyador Johannes Hoesflot Klaebo, que es va imposar amb 2’52”80. D’altra banda, en surf de neu, Maeva Estévez no va poder completar la seva cita a Grasgehren (Alemanya), on s’havia de celebrar la segona prova de Copa d'Europa però no es va poder disputar per motius meteorològics. Dissabte, la surfista del Principat va fregar les finals.