Moussa Diagne

El Morabanc aterra a Màlaga amb un Moussa Diagné molt optimista

El pivot veu l’equip en bona dinàmica en el retorn del morabanc a la copa tres anys després

El Morabanc aterra a Màlaga amb un Moussa Diagné molt optimistaACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Moussa Diagne va reaparèixer fa tot just deu dies contra l’Estudiantes després de la lesió que el va tenir dos mesos lluny de les pistes i ha jugat tres partits des de llavors. El pivot senegalès és el puntal del projecte del MoraBanc Andorra i analitza com veu l’equip abans de la gran cita de demà als quarts de final de la Copa del Rei, contra l’Iberostar Tenerife, i com es troba físicament després dels problemes que ha estat patint.

Com arriba el MoraBanc Andorra a la Copa del Rei?

Crec que hi arribem bé. Hi ha 18 equips i ara som els cinquens, dins dels vuit primers per jugar la Copa del Rei, així que no estem fent una mala temporada, està anant bé, i veig bé l’equip perquè l’objectiu era anar a la Copa del Rei.

Més enllà de la derrota a Burgos l’equip ve en una bona dinàmica els últims partits.

Sí, hem guanyat el Baskonia i altres partits i no hem abaixat els braços. Després de classificar-nos per a la Copa només hem perdut un partit i això ens ha de donar més motivació sobre per què hem perdut el partit.

El Tenerife va guanyar al Poliesportiu a l’ACB, creu que aquell duel pot servir de referència?

Crec que serà diferent perquè ells ara estan molt millor, i nosaltres llavors teníem tres lesionats i ara estem tenint la plantilla quasi al complet. Però igualment no hi ha excuses, és un partit per guanyar i és el que anirem a fer.

Li tocarà veure-se-les amb Gio Shermadini.

Sí, la gent diu que si no és el millor pivot de la lliga és dels millors, però aquesta temporada encara no s’ha vist amb mi (riu). Espero que toqui divendres i ja veurem què passa.

Més enllà de Shermadini, quins altres perills del Tenerife destacaria?

Gio Shermadini és un jugador que juga molt bé al pal baix i que és molt perillós amb el ganxo amb la dreta, que és la seva arma favorita, i és difícil defensar-lo. És difícil defensar-lo, però des de l’equip estem treballant per fer-ho.

Va tornar fa menys de dues setmanes després de la lesió. Com s’està trobant?

Encara no estic al cent per cent però cada dia m’estic trobant millor gràcies a la gent i als companys. Estic millorant, cada cop estic jugant més tot i que és difícil després de dos mesos fora, però hem d’anar a poc a poc i tot ha de ser més fàcil.

Vostè ja ha disputat la Copa del Rei en dues ocasions. Què significa per a un jugador?

Sí, ja l’he jugat dues vegades i aquest any amb el MoraBanc no hi ha pressió. Conec l’ambient que hi haurà, com és aquest món, i no hi ha res que m’hagi de distreure. Hi haurà molt ambient i no sé com pot afectar els companys que no l’han jugat mai, però a mi això no em toca.

La majoria de la plantilla ja ha jugat la Copa. Imagino que és important tenir gent amb experiència per a una cita així.

Sí, tenir experiència és important per jugar aquesta competició que se segueix al món sencer i on veus molts periodistes i molta gent. Crec que tot això dona més motivació i coses bones que coses dolentes per poder afrontar la Copa del Rei.

Amb què es pot somiar en aquesta Copa del Rei?

Es pot somiar en tot perquè aquest equip ja ha donat moltes alegries guanyant rivals com el Barça o el Baskonia, o plantant cara a equips grans. Nosaltres plantem cara a tothom i així podem guanyar contra qualsevol, i més en un camp que no serà de ningú.

Ja ha preparat el tanga a la maleta?

Sí, ja el tinc preparat, i hem de somiar de passar a semifinals i després anar directament a la platja.

Si passant a semifinals ha promès banyar-se a la platja en tanga, què farà si guanyen?

Això ho hem de guardar per si passem a les semifinals, i si passem a les semifinals i guanyem la final ja parlarem sobre el que hem de fer.

Canviant una mica de tema, vostè va adonar-se del que va passar a Burgos?

La gent ho estava dient, però la veritat és que jo, com que estava tant concentrat en el partit, no em vaig adonar d’aquest aspecte. Són coses que a vegades passen al bàsquet, però igualment és clar que no vam perdre el partit per això, el vam perdre des del primer minut en defensa i ja veurem què acaba passant.

El Morabanc aterra a Màlaga amb un Moussa Diagné molt optimista

tracking