Gabri recupera efectius per a Ejea, tot esperant Forgas

El davanter es troba a la recta final de la recuperació i el tècnic tricolor disposarà de Loureiro, Gaffoor i Carlos Martínez

Gabri recupera efectius per a Ejea, tot esperant ForgasXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El desplaçament a Saragossa avui per enfrontar-se demà a l’Ejea, un dels equips més forts a casa del grup, permetrà el tècnic de l’FC Andorra, Gabri García, recuperar futbolistes. En aquest sentit, els sancionats davant del Nàstic, Loureiro i Gaffoor, ja podran ser alineats contra el conjunt aragonès, així com Carlos Martínez, que no va jugar el darrer partit per lesió. Per contra, Adrià Vilanova no viatjarà per sanció i Ernest Forgas encara haurà d’esperar per poder retornar als terrenys de joc. El davanter es troba a la recta final de la recuperació i aviat podrà entrar, de nou, en els plans del tècnic tricolor. “L’Ernest va molt bé, es troba en els terminis previstos i és una molt bona notícia perquè està cada vegada millor” va indicar Gabri. “Ja treballa parcialment amb el grup i es troba en una fase avançada de la recuperació”, va afegir, tot i no voler fixar una data de tornada.

Etiquetes:

‘Cucu’, cedit a l’Igualada

D’altra banda, l’FC Andorra va anunciar ahir, darrer dia de mercat, la cessió fins a final de temporada de Ricard Fernández Cucu a l’Igualada. El jove davanter va sol·licitar al club la seva sortida per tenir més minuts i espera fer-ho a l’equip català, que milita al grup cinquè de la Tercera divisió. Cucu va explicar que “estic content de com han anat les coses al primer equip. El míster ha confiat en mi i ho agraeixo, però crec que ara és el moment de tenir més minuts per tornar amb més força la temporada vinent”.La plantilla, en aquest mercat d’hivern, s’ha reforçat amb Adrià Lledó, Carlos Martínez i Andrés García, que podrà entrar avui per primera vegada a la llista i es treballa per trobar una segona cessió a Ferran Tacón, deslligat ja de l’Horta. D’altra banda, la plantilla ha tingut les baixes de Joan Cervós, Oriol Dot i Àlex Martínez i durant la jornada d’ahir es treballava en la sortida d’Aimery Pinga i Miguel Palanca. D’altra banda, el partit de la propera jornada amb l’AE Prat a Prada de Moles es disputarà dissabte 8 de febrer a les 16.00 h.

tracking