Eurocup Top-16

L'última bala

El MoraBanc visita l’Unicaja amb l’obligació de guanyar per seguir mantenint opcions de passar als play-offs de quarts de final de l’Eurocup

El MoraBanc diu pràcticament adéu a EuropaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Guanyar o guanyar. No li queda altra al MoraBanc Andorra si vol mantenir les opcions de classificació per als play-offs de quarts de final del Top-16 de l’Eurocup. Tot el que no sigui superar aquesta nit (20.45 hores) l’Unicaja de Màlaga al Martín Carpena suposarà l’eliminació dels tricolors de la competició continental. Fins i tot una victòria per tres o menys punts no li serviria al conjunt d’Ibon Navarro, que també necessita recuperar el bàsquet average amb els malaguenys, que al Poliesportiu van vèncer per quatre punts. Tot i aquestes circumstàncies, l’escorta tricolor Frantz Massenat va manifestar ahir que “no crec que tinguem molta pressió i no hem de pensar que si perdem quedaríem fora de l’Eurocup, sinó que ens van guanyar aquí la setmana passada i ara els hem de guanyar nosaltres”, mentre que el tècnic ajudant del MoraBanc David Eudal va assenyalar que “volem mantenir les nostres opcions de jugar els play-offs Eurocup i per fer-ho sabem que hem de guanyar a Màlaga”. De cara al matx d’aquesta nit, Eudal va destacar que l’equip vol “mantenir la nostra filosofia de seguir anant partit a partit i intentar guanyar un equip que ens va guanyar aquí la setmana passada, un aspecte que ens pot donar una energia extra per demà”, i va afegir que “no és que juguem contra un equip fet per passar al Top16, juguem contra un equip fet per guanyar l’Eurocup”. Sobre les claus del duel, el tècnic ajudant va declarar que “espero que poguem imposar el nostre ritme de joc demà, és la idea que tenim i per fer-ho haurem de donar la nostra millor versió”, mentre que Frantz Massenat va afirmar que “hem d’estar concentrats els 40 minuts i hem d’afrontar el partit com un altre més, i volem guanyar tots els partits”. Des de la banda malaguenya, una victòria els posaria peu i mig als quarts de final, i el tècnic Luís Casimiro va declarar que “serà un partit molt competit, juguem contra un gran equip i ja va costar molt treure endavant el partit d’anada. Venen de competir molt bé a Vitòria i guanyar, i serà un partit dur, difícil i competit”.SENSE DIAGNE ni LLOVETIbon Navarro seguirà tenint la baixa de Moussa Diagne, i tampoc va viatjar a Màlaga Nacho Llovet, que segueix patint el procés víric que ja el va deixar sense jugar a Vitoria contra el Baskonia.

HOMENATGES

Minut de silenci per les morts de Kobe Bryant i Robert Archibald ANDORRA LA VELLA. El món del bàsquet està de dol per la mort de Kobe Bryant i vuit persones més diumenge en un accident d’helicòpter, i durant els últims dies s’han succeït diversos homenatges per recordar la seva figura. L’Eurocup no és una excepció, i avui hi haurà un minut de silenci abans del duel entre Unicaja i MoraBanc per homenatjar-lo. A més, també hi haurà un record per Robert Archibald, exjugador de diversos clubs de la Lliga Endesa, entre aquests l’Unicaja, i que va morir la setmana passada a l’edat de 39 anys.

tracking