Kevin Courrieu es queda a dues centèssimes de puntuar en Copa d'Europa

Kevin Courrieu va fregar els punts en Copa d’Europa ahir en una nova prova de descens a l’estació francesa d’Orcières. L’esquiador andorrà, que sortia amb el dorsal número 47, va assolir el 32è millor temps de la cursa amb un 1’26’’85, que el va situar a 3’’83 del guanyador, el francès Nil Alphand. Amb aquest registre es va quedar a només dues centèssimes del top-30, que donava accés als punts en el circuit continental. En el cas d’ahir, l’última plaça amb punts va ser compartida entre tres corredors amb un temps idèntic (1’26’’83), el britànic Roy-Alexander Steudle, l’austríac Julian Schuetter i el suec Olle Sundin. “Ha estat una cursa amb condicions complicades. M’he quedat a molt poc de poder entrar entre els 30 millors, però és una carrera amb coses positives i també coses per millorar”, valorava Courrieu després del resultat d’ahir. Per la seva part, Matías Vargas no va poder competir en la prova, ja que la pista es va anar deteriorant molt i la cursa es va haver d’aturar per seguretat després que sortís l’esquiador amb el dorsal 49. Vargas tenia el número 50.

Oliveras, 30è en ski cross

En la segona cita de Copa d’Europa de ski cross a Villars (Suïssa), Marc Oliveras va ocupar ahir la 30a posició i va sumar un punt més en el circuit continental de la disciplina.