El VPC pateix per derrotar el Toulouse UC, cuer de la lliga (27-25)

Els tricolors allarguen la dinàmica positiva tot i no fer un gran partit

El VPC pateix per derrotar el Toulouse UC, cuer de la lliga (27-25)Xavier Pujol

Potser l’intens fred que feia ahir a l’Estadi Nacional o la relaxació de saber que jugues contra el cuer del teu grup d’Honor van fer que el VPC Andorra patís més del compte per superar el Toulouse UC (TUC) en el primer partit a casa després de l’aturada d’hivern. Els de Jonathan Garcia van anar molts minuts al darrere en el marcador i no van jugar un gran partit. Amb tot, es van acabar imposant per 27 a 25 i van allargar la dinàmica positiva, encadenant tres duels sense perdre per mantenir-se a la tercera posició de la classificació. La posada en escena tricolor, però, no va ser bona i dos cops de càstig del Toulouse en el tram inicial van situar un primea avantatge visitant (0 a 6). Ramas Jinashvili va igualar amb dos xuts a pals, però el VPC es va quedar amb un menys durant 10 minuts i ho va aprofitar el conjunt visitant per situar-se davant amb un assaig no transformat. Abans d’arribar al descans, però, els papers van canviar i el VPC va gaudir de superioritat per situar el 12 a 11 amb dos xuts més de Ramas. A la represa, el TUC es va tornar a posar per davant amb un assaig transformat. Ramas va aparèixer de nou per reduir distàncies poc després i al 62’ va arribar un primer assaig tricolor col·lectiu (20 a 18). A dos minuts per al final del partit, Toko Goglidze va sentenciar (27 a 18), tot i que abans del xiulet final el Toulouse va fer un altre assaig que situava el 27 a 25 definitiu.