EUROCUP TOP-16

A casa no es pot fallar

El MoraBanc Andorra disputa el primer partit al Poliesportiu del Top-16 amb l’obligació de guanyar contra un Tofas Bursa amb baixes clau

El MoraBanc Andorra jugarà la Copa del ReiFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Copa del Rei ha estat el tema de conversa principal dels darrers dies al voltant del MoraBanc Andorra, però des d’avui, el club ha deixat totalment aparcat el torneig del ko per centrar-se de ple en el Top-16 de la Eurocup, que es jugarà gairebé al complet abans de la Copa, i la Lliga Endesa. L’entitat tricolor afronta avui (20 h) el primer partit a casa de la segona fase del torneig continental contra el Tofas Bursa turc, cinquè classificat de la Super Ligi. Després de la dura derrota de dimecres passat a l’Olímpic de Badalona, els d’Ibon Navarro necessiten guanyar per no despenjar-se del Top-16 en la segona jornada d’una fase molt curta i en la qual cada duel compta molt. “És un partit important ja que el Top-16 és molt curt i ja vam patir una derrota difícil a Badalona. Serà important guanyar el Tofas Bursa”, indicava ahir el segon entrenador del MoraBanc, David Eudal, que afegia que després de dues derrotes seguides a Badalona i Manresa, “arribem bé i amb ganes d’aconseguir aquesta primera victòria al Top-16”. De la seva banda, el capità, Guille Colom, va destacar que el factor local és important i no poden deixar escapar el triomf. “A casa no podem fallar si volem passar, ens espera un partit dur”, indicava l’andorrà. El conjunt turc, que va superar l’Unicaja de Màlaga en el primer partit per només dos punts, va arribar a Andorra dilluns i ahir ja es va exercitar al Poliesportiu. Ho va fer sense alguns dels seus jugadors clau, com DJ White, baixa d’última hora, Sammy Mejia o Matt Lojeski. A més, Rion Brown, un recent fitxatge de nivell Eurolliga, no podrà disputar la Eurocup fins a la quarta jornada. El MoraBanc, però, com és habitual, no està exempt de problemes de baixes de cara a aquest partit, tot i que no són tan severs com els del Tofas. Moussa Diagne tampoc hi serà avui i segueix sense data de retorn. “Encara és aviat, però l’evolució està sent favorable. No hi ha una previsió fixa i s’està veient en funció de la seva evolució”, comentava ahir Eudal. De la seva part, David Walker és dubte després de passar un procés víric aquesta setmana. En cas de no poder comptar finalment amb l’aler d’Ohio, Daniel Clark tornarà a la convocatòria per poder tenir 12 jugadors disponibles. Tant Martin Krampelj com l’anglès, que ha comptat amb molts pocs minuts, ja saben que quan acabi el mes deixaran la disciplina tricolor si no hi ha cap lesió important d’última hora, tal i com estipulen els seus contractes temporals.

VENUTS MÉS DE LA MEITAT DELS ABONAMENTS DEL CLUB PER A LA COPA

El MoraBanc Andorra compta amb uns 150 abonaments bloquejats per a la Copa del Rei com a club participant per a la seva afició, a més d’alguns compromisos, fins dilluns vinent. El club va informar ahir que més de la meitat d’aquestes entrades ja havien estat venudes als socis i que si es mantenia aquest ritme, s’esgotarien en pocs dies. Els abonaments, que són d’uns 200 euros, 300 i 500, es poden adquirir trucant al club. Una vegada s’acabin, encara es podrà obtenir entrades a través de l’ACB.

tracking