L'FC Andorra cau contra l'Espanyol B (0-3)

Els catalans s'han avançat a l'equador de la primera part, i han sentenciat a la segona meitat

L'FC Andorra cau contra l'Espanyol B (0-3)Xavier Pujol

L'FC Andorra ha caigut 0-3 contra l'Espanyol B a la primera jornada de la segona volta de la lliga de Segona Divisió B amb gols de Jutglà, Melamed i Alberto Fernández, i podria sortir de la zona de play-off dimecres si el Barça B guanya a casa contra el Badalona.Els visitants han començat millor sobre el camp, i han tingut el domini des de l'inici que s'ha acabat materialitzant en gol al minut 23, quan Ferran Jutglà ha aprofitat una pilota morta per fer el 0-1 a Prada de Moles. Els blanc i blaus han seguit manant en el joc, però no han materialitzat les oportunitats, mentre que l'FC Andorra només ha tingut un xut llunyà just a les acaballes de la primera meitat.A la represa, el partit ha arrencat de la pitjor manera possible, i és que als dos minuts de segona part, Nico Melamed ha fet el 0-2 després d'una espectacular jugada individual per la banda esquerra que ha acabat amb un tir dins de l'àrea que ha superat a Nico Ratti. Amb el 0-2 els triclors han fet un pas endavant, i han estat a punt de reaccionar ben ràpid amb una rematada de cap de Gaffoor després d'una falta servida per Bover que s'ha acabat estavellant al travesser, o amb una ocasió de Moha Keita que va treure Adrian, però l'Espanyol no va quedar-se enrere i també ha enviat una pilota al pal amb un xut de Pol Lozano que Ratti ha desviat a la fusta.L'FC Andorra ho ha seguit intentant, però el que ha arribat ha estat el 0-3 al minut 87, quan l'Espanyol B ha aprofitat un contracop per sentenciar definitivament el partit gràcies a Alberto Fernández.Els homes de Gabri Garcia visitaran a la propera jornada el Badalona (diumenge a les 17.00 hores), un equip que ahir va eliminar el Getafe a la segona eliminatòria de la Copa del Rei, i que dimecres recuperarà el partit de lliga contra el Barça B.