EUROCUP TOP-16

Centrat a Europa

El MoraBanc Andorra aparca el repte de Manresa i només pensa en l’estrena del Top-16 a la pista del Joventut

El MoraBanc, amb un peu i mig a la CopaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ser a la Copa del Rei és un dels objectius que més il·lusió fan a l’afició i jugadors del MoraBanc Andorra, i aquesta fita es pot assolir aquest mateix dissabte a la pista del Manresa. No obstant això, hi ha d’altres reptes que fan la mateixa il·lusió i un és, per exemple, repetir el gran paper de la temporada passada a Europa. L’equip afronta avui el primer duel del Top-16 de l’Eurocup a la pista del Joventut, per la qual cosa haurà de deixar d’un costat momentàniament l’objectiu de certificar l’accés a la Copa. Els d’Ibon Navarro ho tenen ben clar des del mateix dissabte, quan va acabar el partit contra el Casademont Saragossa, però ahir ho recalcaven. “Anem partit a partit. No pensem en res més. Badalona és l’únic que tenim al cap”, exposava ahir el segon entrenador del MoraBanc, David Eudal. Unes declaracions que també va fer Frantz Massenat, que va avisar de la dificultat de l’enfrontament davant un rival més que conegut. “Espero un partit complicat contra un rival que ja coneixem bé i que té molt bona plantilla. Cada matx és important en aquest Top-16 i més si es juga com a visitant”, indicava el nord-americà. La Penya segurament voldrà una revenja pel duel que tots dos equips van tenir fa 10 dies al Poliesportiu, en el qual van vèncer els tricolors. “Serà un partit més físic que el d’abans de cap d’any, ja que l’arbitratge així ho permet a Europa, però precisament, respecte d’aquell partit, hem d’igualar el seu nivell d’intensitat”, assenyalava el tècnic verd-i-negre, Carles Duran. En aquest sentit, Eudal va traslladar la pressió a la Penya després d’obtenir el triomf en el matx de l’ACB i pel fet que es juga a Badalona. “És difícil afrontar aquest partit ja que t’imagines coses que puguin tornar a passar, però no saps si hi haurà gaires canvis tàctics i ells també estaran en la mateixa tessitura. Tenen avantatge perquè juguen a casa i ells tenen la pressió per guanyar. Necessiten la victòria una mica més que nosaltres”, indicava l’assistent de Navarro.

Un descartat

Bandja Sy no va poder disputar el partit contra el Saragossa després de recaure de les molèsties al bessó. Els dos últims dies ha entrenat a mitges amb l’equip i continua sent dubte per al duel d’avui. Viatjarà amb l’equip a Badalona, on es desplaçaran 13 jugadors, per la qual cosa hi haurà un descartat, que probablement serà Daniel Clark si el francès té bones sensacions.

LA PENYA TRICOLOR OMPLE DOS BUSOS PER ANAR DISSABTE A MANRESA

El MoraBanc Andorra no afrontarà sol l’important partit de dissabte a Manresa en el qual es juga ser a la Copa del Rei. Tot i que aquesta iniciativa ja és habitual en enfrontaments propers a Andorra, la Penya Tricolor ha organitzat una sortida per anar al Nou Congost amb la intenció de donar el màxim suport a l’equip. Ahir, quan encara restaven quatre dies per al duel, ja es van omplir dos busos d’aficionats i van esgotar totes les entrades disponibles. El preu del desplaçament i l’entrada era de 25 euros.

tracking