Irineu Esteve acaba 74è a l'esprint de LenzerheideARXIU

Irineu Esteve va finalitzar ahir en 74a posició a l’esprint de Lenzerheide (Suïssa), segona prova puntuable per al Tour de Ski d’esquí de fons. L’esprint és una prova que no beneficia les condicions d’Esteve, i va acabar la cursa amb un temps de 3’02”47, a 17”83 del millor temps de la prova. El seu tècnic, Joan Erola, va manifestar que “estem al darrere, una mica el que esperàvem en aquesta cursa. Jo pensava que estaria entre 16 i 20 segons i estem a 17... així que ni tan mal”. A més, va assenyalar que “no hem perdut molts segons, en un esprint de 2’44” per al primer, i ara ja ens hem de centrar a preparar les curses dels dies 31 i 1”. Després de les dues primeres proves del Tour de Ski, Irineu Esteve ocupa la 39a posició de la general amb un temps total de 36’57”0, a gairebé dos minuts del líder de la classificació general, que és el noruec Johannes Hoesflot Klaebo. A més, el rus Alexander Bolxunov ocupa la segona posició, mentre que el suec Johan Haeggstroem tanca el podi a la general. El Tour de Ski marxa ara cap a Toblach, Itàlia, on es disputaran les dues properes proves. Demà hi haurà els 15 quilòmetres estil lliure, i dimecres els 15 quilòmetres persecució.