El MoraBanc Andorra cau apallissat a la pista del Reial Madrid (91-60)

Els tricolors perdien de 36 al descans després d'una primera part horrible, i a la segona meitat han mostrat una millor cara

El MoraBanc Andorra cau apallissat a la pista del Reial Madrid (91-60)ACB PHOTO / P. CASTILLO

El MoraBanc Andorra ha caigut a la pista del Reial Madrid per 91-60 en un duel en què els tricolors només han aguantat els primers set minuts dintre del partit. A partir d'aquí, un calvari fins a la botzina final en un duel en què els locals han fet el que han volgut amb els del Principat, en un duel marcat per les nombroses baixes del MoraBanc.

Els homes d'Ibon Navarro han sortit be i mentalitzats de la gesta que necessitaven per guanyar, i han mantingut un frec a frec amb els blancs fins al minut 7, quan el marcador reflectia un 13-12. A partir d'aquí, el Reial Madrid ha fet un parcial de 9-0 que ha tancat el primer quart amb un 24-12 a favor dels locals. La ferida ha seguit sent més gran amb un segon quart ridícul en què el MoraBanc només ha fet dos punts i que ha acabat amb un parcial de 26-2 que deixava el marcador 50-14 al descans i que evidenciava l'horrible partit del MoraBanc amb el -6 de valoració global que tenia l'equip abans de passar pels vestidors.

A la represa, els tricolors han mostrat una millor cara, de fet, han guanyat el parcial de la segona meitat al conjunt blanc (41-46), però en cap moment ha perillat la victòria pel Reial Madrid. El MoraBanc queda a la taula amb set victòries i set derrotes, i afronta ara una setmana sense partit europeu, i el proper duel serà diumenge a les 17.00 hores al Poliesportiu contra el Joventut de Badalona.