esports de neu

Joan Verdú finalitza en novè lloc a Nakiska

L’esquiador va entrar entre els deu primers al gegant de la Nor-Am Cup disputat al Canadà

Joan Verdú finalitza en novè lloc a NakiskaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú segueix agafant ritme després d’estar un any sense competir i ahir va finalitzar en la novena posició al gegant de la Nor-Am Cup disputat a Nakiska (Canadà). L’esquiador va fer un temps global d’1’50”92 (55”04 a la primera mànega i 55”88 a la segona), i va acabar a menys d’un segon del vencedor de la prova, l’holandès Maarten Meiners, que va superar StefanoBaruffaldi i Tanguy Neff. Després de la cursa, Joan Verdú va manifestar que creu “que he anat de menys a més, ja que la primera mànega ha estat una mica tímida perquè encara noto que em falta una mica de ritme durant la carrera”, i va afegir que “la segona ha estat força millor, i a poc a poc em noto amb confiança, i això fa que pugui agafar millors girs durant la baixada”. L’esquiador també va manifestar que “és una llàstima que em quedi a només 13 centèsimes del podi, perquè hauria estat una molt bona manera de tornar a començar” i, per últim, va cloure que “tot i així estic molt content per poder seguir treballant en aquesta direcció, i al final el més important de tot és que la lesió no m’està provocant problemes”. De la seva banda, Axel Esteve no va poder completar el gegant al Canadà. A la primera mànega va finalitzar a 1”81 del millor temps, però a la segona baixada va quedar fora de competició. Avui, tots dos disputaran un eslàlom de la Nor-Am Cup a l’estació canadenca.

Carola Vila, 38A A Àustria

Carola Vila va disputar ahir la primera cita de la Copa d’Europa de Pillersee, a Àustria, on va finalitzar en 38è lloc a la cursa esprint de 1.100 metres. La fondista no va poder finalitzar entre les 30 millors durant les qualificacions, ja que va aconseguir un temps de 2’35”76, a més de 16 segons del millor temps, que va fer Alice Canclini, i a poc més de tres segons de la 30a plaça que li hauria donat accés a les finals. Vila disputarà avui una nova cursa d’aquesta Copa d’Europa de Pillersee, concretament la dels 10 quilòmetres estil clàssic, a partir de les 12.10 hores. Demà es tancarà aquesta competició amb l’última de les carreres prevista a l’estació austríaca, que serà la dels 10 quilòmetres en estil patinador.

MAEVA ESTÉVEZ, QUARTA A ISOLA 2000

Maeva Estévez va finalitzar ahir en quarta posició a la Copa d’Europa celebrada ahir a l’estació francesa d’Isola 2.000, després de guanyar totes les seves sèries eliminatòries abans de la gran final. A la Copa d’Europa de dimecres, on Estévez va ser desena, hi havia qualificació, mentre que a la competició d’ahir eren eliminatòries directes, i la surfista del Principat va imposar-se a la cursa de vuitens, la de quarts i la de semifinals, tot i que a la final no va poder arrodonir la seva gran actuació amb una de les posicions de podi. D’altra banda, Lluís Marín disputa des d’avui a Cervinia (Itàlia) la segona Copa del Món de surf de neu d’aquesta temporada. Ahir va realitzar la inspecció de la pista, i avui a partir de les 11.00 hores afrontarà la qualificació amb l’objectiu principal d’acabar entre els 32 primers per poder participar a les finals i refer-se així de la decepció de la primera Copa del Món de la temporada, en què va quedar fora de les finals.

tracking