La Sportiva Andorra Skimo arriba a les 700 inscripcions a la primera jornada

La Sportiva Andorra Skimo 2020 va obrir dilluns a la nit les inscripcions i després de la primera jornada ja té 700 de les 1.000 places que hi ha disponibles per a les diverses curses de la competició. Només durant la primera nit es van registrar un total de 600 inscripcions i la previsió és que entre aquesta tarda i demà s’esgotin les places que resten per omplir. Enguany la cursa ha estrenat un sistema de preinscripció una setmana abans i en el moment de la inscripció només feia falta realitzar el pagament de la prova. Segons va explicar l’organitzador de la cursa, Gerard Riart, “abans es trigava uns 20 minuts a fer la inscripció i ara es podia preparar durant una setmana abans i després ja només feia falta gestionar el pagament”. La cinquena edició de La Sportiva Andorra Skimo serà el 22 i 23 de febrer.