Esports de neu

Roger Puig guanya a Pitztal un supergegant de categoria WPAS

L’esquiador de la Fadea es va endur la victòria a l’estació austríaca de Pitztal

Roger Puig guanya a Pitzal un supegegant de categoria WPAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roger Puig va endur-se ahir la victòria al supergegant de Pitztal (Àustria) de la categoria WPAS, l’equivalent a una cursa FIS però en esquí adaptat. L’esportista de la Fadea va aconseguir el triomf amb un registre d’1’09”33 i va superar l’holandès Jeffrey Stuut, que va acabar a 0”54, i el gal Jules Sergers, que va tancar el podi després de finalitzar a 0”56 de Puig. Fins diumenge, l’estació de Pitztal acollirà més proves, tant en la categoria WPAS com de la Copa d’Europa d’esquí adaptat, tot i que tot dependrà que la meteorologia permeti disputar les curses amb normalitat.

Moreno no acaba a Saint-Moritz

En esquí alpí, Cande Moreno no va poder repetir l’excel·lent actuació de dimarts a la Copa d’Europa de supergegant de Saint-Moritz en no acabar la cursa. L’esquiadora sortia amb el dorsal 3 en un traçat diferent al de dimarts, va perdre la línia i no va superar una de les portes, fet que la va deixar fora de la competició del circuit continental. Després de la cursa va manifestar que “el traçat girava molt més i he arribat una mica directa a una de les portes, m’he quedat tard i ja no he arribat a la següent. Són coses que passen”, i va afegir que “tot i així, marxo de Saint-Moritz amb un somriure i amb ganes del descens de Copa d’Europa”. D’altra banda, Matías Vargas va ser vintè al segon entrenament de descens de la Nor-Am Cup a Lake Louis, al Canadà, mentre que Kevin Courrieu no va competir. Avui disputaran tots dos el descens. A més, avui també hi ha programat un eslàlom FIS a l’estació francesa de Vaujany.

LLUÍS MARÍN S'ESTRENA A LA COPA DEL MÓN

Lluís Marín s’estrena avui a la Copa del Món de surf de neu, en la modalitat de boardercross, a Montafon, Àustria. El surfista de la FAE disputarà aquest matí la qualificació, mentre que les finals estan programades per demà a partir de les 13.00 hores. Marín afronta el nou curs amb sensacions positives després de la pretemporada i amb l’objectiu de mostrar-se més regular que durant els últims cursos a les fases finals de les curses.

tracking