“Hem fet una bona feina”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navar­ro, va arribar satisfet a la sala de premsa del Poliesportiu, però sense la tensió d’altres dies, i va manifestar que “tot estava una mica fred de sortida i sabíem que podia ser així, però l’equip ha fet un bon partit en les coses que volíem fer bé com controlar el rebot”, i va afegir que “potser hauríem pogut fer les coses millor en el balanç defensiu, especialment amb Hamilton, però en línies generals hem fet una bona feina en les coses que volíem fer”. El tècnic també va parlar del paper dels menys habituals, com Guille Colom, o dels joves, com Alexis Bartolomé i Rai Carrasco, i va assenyalar que “els he vist bé, potser una mica fora de ritme, però és normal”, i va remarcar que “no es el mateix jugar que entrenar, i a vegades als entrenaments hi ha un rol diferent que als partits, però han estat bé i amb molt bon to defensiu”. Pensant en el futur, Ibon Navar­ro va admetre que “el que volíem era repartir minuts i que cap jugador estigués massa estona al camp, i ho hem fet bé”, i va cloure que “no hem pensat en el Tene­rife, perquè només podem guanyar-los si avui fèiem les coses bé i així ha estat”.

ELS JUGADORS

Dejan Musli

"ÉS UNA VICTÒRIA IMPORTANT PER TOT"

El pivot serbi va manifestar que “cada partit és important perquè tenim opcions d’acabar a dalt i aquest és un grup molt dur”, i va afegir que “és una victòria important per tot, per la dinàmica, pel joc i per l’equip”, i va cloure que “al principi han jugat molt bé en transició i han agafat rebots, però després ja hem jugat molt millor en defensa”.

Alexis Bartolomé

"ESTIC MOLT CONTENT I HEM AJUDAT L'EQUIP"

Després dels dos segons jugats contra el Mònaco, Alexis Bartolomé va jugar quasi deu minuts, i va assenyalar que “estic molt content, hem ajudat l’equip jugant força minuts per donar descans als altres jugadors”. A més, va destacar que “són petites oportunitats que ens van donant i ens anem guanyant, i hem de seguir treballant dur”.

tracking