Eurocup

Torna Europa

Després d’un parèntesi de dues setmanes, el MoraBanc Andorra, ja classificat, reprèn la competició continental al Poliesportiu davant el Maccabi

Torna Europa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La competició del 7Days torna aquest vespre després d’un respir de quinze dies i amb el MoraBanc Andorra ja classificat per al Top-16 per segona temporada consecutiva. Els jugadors d’Ibon Navarro reben al Poliesportiu el Maccabi Rishon LeZion, cuer del grup i que encara no coneix la victòria lluny de la seva pista. Tot resolt al grup A, els quatre equips classificats –Virtus, Promitheas, MoraBanc i Mònaco– tenen dues jornades per acabar de definir la posició final i és aquest el gran repte que li queda a la primera fase de la competició a l’equip tricolor. “L’objectiu ha de ser acabar el més amunt possible a la classificació, tot i que mai saps què és millor”, va comentar el tècnic adjunt, David Eudal. “La nostra ambició és guanyar i quedar el millor possible”, va subratllar. L’equip manté la baixa de Moussa Diagne, a qui encara li han de practicar més proves per solucionar les molèsties al peroné de la cama esquerra, i les conegudes de Tyson Pérez i Bandja Sy. Eudal va ser força clar a l’hora d’explicar la situació de l’equip pel que fa a la infermeria. “A Bilbao ja vam demostrar com s’afronta un partit amb baixes. Hem de tenir més energia, més intensitat i que cadascú torni a posar el màxim de la seva part.” Com ja va succeir a Miribilla, David Walker tornarà a actuar de 4 per mirar de corregir de la millor forma possible les absències a la zona. Els tricolors esperen un rival dur malgrat estar eliminat i haver aconseguit només una victòria. “El Maccabi ha estat capaç de provocar problemes als millors equips del grup, ha guanyat el Mònaco i segur que serà un partit molt dur”, va remarcar Eudal. El tècnic va insistir que “una derrota pràcticament ens deixaria sense opcions de quedar més amunt d’on som ara mateix” i per això va mantenir la necessitat de guanyar.

Clark, a ajudar en tot

El d’avui serà el debut a l’Eurocup per Daniel Clark amb el MoraBanc Andorra, després de disputar alguns minuts a Bilbao a la Lliga Endesa. L’ala-pivot anglès es va mostrar “molt content de tornar a Andorra” i va reconèixer que la seva arribada havia estat “una sorpresa”. Clark va afegir que s’està trobant bé, que està adaptant-se “a l’equip i coneixent els companys i les jugades”. Per al jugador, un contracte temporal com el que té amb el club andor­rà s’afronta amb normalitat i ater­ra amb la voluntat d’“ajudar en tot el que pugui”.

UN DIA ESPECIAL

Els ‘One team’ del club, presents a l’Eurocup amb un salt inicial ANDORRA LA VELLA. Amb motiu dels One Team Games en què aquesta jornada participaran els 42 clubs de l’Eurolliga i els de l’Eurocup, els membres dels equips seran protagonistes d’una sèrie d’activitats a la pista que permetran als aficionats entendre millor la important tasca que es realitza. Al Poliesportiu, dos dels integrants del programa d’enguany, de la unitat del centre d’addiccions (UCA), el Nélson i el Kevin, faran el salt inicial. A més, es podrien unir a la presentació oficial dels equips i dels àrbitres abans del partit.

tracking