ACB LLIGA ENDESA

En quadre

Moussa Diagne s’afegeix a les baixes de Tyson Pérez i Bandja Sy i no jugarà aquesta nit contra el Bilbao Basket

El MoraBanc defensa el títol de la Lliga CatalanaBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra visitarà aquesta nit el Bilbao Arena per enfrontar-se al RETAbet Bilbao Basket en un duel marcat per les baixes del conjunt tricolor en el seu joc interior. A més de les lesions ja conegudes de Tyson Pérez i Bandja Sy, ahir tampoc va viatjar Moussa Diagne, que segueix arrossegant molèsties a la cama esquerra i no jugarà. Sobre el pivot senegalès, Ibon Navarro va dir que “ahir i avui li han fet proves i dilluns li’n faran més”, i va afegir que “encara té dolors a la cama que no el deixen jugar bé i còmode, i esperem que la setmana vinent puguem saber alguna cosa més”. Amb les tres baixes interiors, Ibon Navarro només tindrà al cent per cent Dejan Musli i Nacho Llovet com a homes grans, a més de Daniel Clark, que també va viatjar cap a Bilbao, però que arriba “sense ritme”, segons va admetre ahir el tècnic tricolor, que va afegir que “és un jugador que pot jugar de quatre i de cinc”. Sobre com poden afectar les baixes de Pérez, Sy i Diagne, Ibon Navarro va afirmar que “ells són els tres jugadors que més aporten a nivell d’energia, defensa i rebot”, i va destacar que “això ho ha d’assumir l’equip i fer un pas endavant i un extra especialment en aquests aspectes, que és en els quals segurament patirem sense ells”. Sobre l’estil de joc, l’entrenador basc va declarar que “sent intel·ligents potser ens interessa un partit una mica diferent, però és veritat que no podem canviar-ho tot”, i va remarcar que “l’equip ha après una línia de joc i de treball, i crec que no és una bona idea ara canviar-ho, hem de ser fidels al que hem fet i hem de seguir per aquí”. Tot i acabar de pujar de la LEB Or, el RETAbet Bilbao Basket arriba instal·lat a la part mitjana de la classificació amb cinc victòries, i sobre el conjunt basc, Navarro va assenyalar que “amb jugadors de la LEB van pujar l’any passat, i estan demostrant que no són jugadors de la LEB, són jugadors de basquetbol”, i va afegir que “Álex Mumbrú els fa jugar d’una manera molt intel·ligent i utilitzant les seves virtuts, i són molt competitius, no només a casa, però especialment a casa amb l’ajuda de la seva gent, i és un repte anar a Bilbao i jugar com volem jugar”.

Partit de retrobaments

La d’avui serà la cinquena visita del MoraBanc Andorra a Bilbao, on només ha guanyat un partit, precisament l’últim que hi va disputar al 2018. A més, el d’aquesta nit serà un duel especial per a tres homes tricolors, Dejan Todorovic, que va ser quatre anys a Bilbao i és el desè jugador del club amb més partits a l’ACB, Clevin Hannah, que va estar-hi un curs, i el tècnic Paco Vázquez, que va jugar-hi quatre temporades.

EL MORABANC S'ESTRENA AMB DERROTA CONTRA L'ESTUDIANTES

L’infantil del MoraBanc Andorra va estrenar-se amb derrota contra el Movistar Estudiantes a la primera jornada de la fase prèvia de la Minicopa Endesa que se celebra aquests dies a València. El conjunt que dirigeix Cristian Vegas perdia 63-13 contra els madrilenys a 20 segons pel descans, i llavors es va tancar el marcador en arribar a una diferència de 50 punts. Els tricolors disputaran avui els altres dos partits de la competició contra el conjunt amfitrió, el València Basket, a partir de les 12.30 hores, mentre que el segon dels partits serà a les 19.00 hores contra el Fundación 5+11 Baskonia.

tracking