Trial

Sis pilots andorrans obtenen un podi al Campionat de Catalunya

La darrera prova del Campionat de Catalunya es va disputar diumenge passat a la localitat lleidatana d’Almenar, en la qual la Federació Motociclista d’Andor­ra (FMA) va tenir fins a onze representants entre totes les categories. En la prova es van arribar a assolir fins a set podis, dos dels quals van ser de Robert Capdevila, segon en la categoria verds i primer en Open. Laia Pi i Àlexia Lladó van ser primera i segona en Open femení, mentre que Jordi Lestang va ser tercer en vermells i Master, i Pere Arché va ocupar el tercer lloc en Promo. En el balanç final del Català, fins a sis andorrans s’han acabat situant al podi de la general, fent que el 2019 hagi estat “molt satisfactori” per a l’FMA. Gaudi Vall, primer en Master-125, Lestang, segon en Master, Capdevila, primer en Open, Aché, tercer en Promo, i Pi i Lladó, primera i segona en Open femení, han estat els podis andorrans.