Luis Enrique assegura que Robert Moreno és una persona “deslleial”

El dia del retorn oficial, el tècnic asturià carrega durament contra el seu exajudant

Luis Enrique assegura que Robert Moreno és una persona “deslleial”EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El dia de la tornada oficial a la banqueta de la selecció espanyola, Luis Enrique Martínez va ser molt dur amb Robert Moreno, el tècnic sortint i el seu exajudant, a qui va acusar de deslleialtat. L’asturià, que va parlar durant 45 minuts davant els mitjans de comunicació , va deixar clar que “l’únic responsable que Robert Moreno no estigui al meu staff soc jo. Ningú més”.

El seleccionador espanyol va explicar que “la desavinença és el 12 de setembre, en una reunió a casa meva. Em diu que vol fer l’Eurocopa i que després es posaria a la meva disposició com a segon”. Luis Enrique va afegir sobre la proposta de Moreno que “ho entenc, perquè és ambiciós, i això és bo, però és deslleial, i això per a mi és un gran defecte. No vull gent així al meu staff.” El seleccionador espanyol també va voler aclarir que “mai vaig trucar a la federació [per oferir-se] i si algú ho va fer en el meu nom no va ser amb el meu vistiplau”. Al voltant del final de la seva relació amb Robert Moreno, Luis Enrique va comentar que “no em sento orgullós de com va acabar tot. Som mirall pels valors que hem de transmetre. Lleials, honestos i sincers, que és el que han estat amb mi Luis Rubiales i Molina”. Qüestionat si se sentia decebut amb Robert Moreno, Lucho va indicar que “pel tema professional no tenia dubtes. En l’àmbit personal creia una cosa que no era. No soc el bo de la pel·lícula, el pitjor tampoc”. A més, va sostenir que “a la vida, les situacions et donen peu a conèixer les persones, de veure qui és el teu amic i qui no. Jo no ho hauria fet”, amb referència a la nit del Wanda, on Espa­nya va segellar la classificació per a l’Eurocopa i enmig de l’enrenou Moreno va exigir a la federació conèixer el seu futur en aquell mateix moment.

Després del drama familiar que el va obligar a deixar temporalment el càrrec, l’asturià va explicar que es trobava “molt bé. Estic molt content i és una continuació. Ben aviat em vaig adonar que volia tornar i demostrar que la vida continua”.

tracking