El MoraBanc beneeix la treva a l'Eurocup

La plantilla afrontarà dues setmanes ‘netes’, sense competició continental, per poder polir detalls

El MoraBanc beneeix la treva a l'Eurocup

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la derrota al Fontes do Sar davant l’Obradoiro, el MoraBanc Andorra afronta dues setmanes netes de competició, sense l’Eurocup, que no torna fins a mitjan desembre. Aquesta treva en la competició continental és beneïda per la plantilla i cos tècnic tricolor perquè, així, es podrà treballar en aspectes cabdals que, darrerament, estan penalitzant el grup, com les baixades de tensió, d’energia o les desconnexions.

Etiquetes:

El partit de dissabte a Santiago va deixar molest Ibon Navarro. “Hem fet coses bé, però les més bàsiques no, i això em genera frustració i enuig”, va exposar el tècnic. El més contundent, però, va ser Nacho Llovet. L’aler-pivot, tot i lamentar la frenada de la seqüència guanyadora, va deixar clar que la derrota no feia que el MoraBanc fos “abans el millor equip del món i ara tot sigui una merda”. “Entenc que ara tampoc s’ha de ser catastròfic. Hem perdut de dos punts i s’ha d’analitzar tot, el que no hem fet bé i sobretot seguir treballant en les coses bones que hem fet” va sostenir.

En aquest sentit el vestidor tricolor, amb el pas de les hores, i les errades i la derrota païda, sap que tampoc s’han d’esquinçar les vestidures per no haver guanyat el partit. Ara bé, el que sí que demana una reflexió és poder controlar les desconnexions i saber igualar l’energia del rival quan se’t puja a les barbes.

“La prioritat ara és recuperar els jugadors tocats que tenim i aquestes setmanes sense Eurocup ens ajudarà”, va comentar Llovet. L’aler-pivot va afegir que també s’ha d’aprofitar l’alè que dona el calendari “per polir detalls que està clar que hem de millorar i, quan estàs immers en la doble competició no hi ha temps per treballar-les”. Moussa Diagne va considerar que “ara tenim dues setmanes per incidir en aspectes que estem fallant durant aquests mesos”. Per al pivot senegalès, l’Obradoiro va viure “del rebot, les segones jugades i el triple” i és aquí on l’equip ha d’aprofitar aquest temps per millorar. “Estem bé, hem perdut un partit i no hem d’abaixar el cap ara”, va apuntar. Aquest tram sense competició europea ha de servir, va exposar, “per desconnectar una mica i per treballar, ara que tindrem temps, en aspectes que ens estan fent mal”.

VICTÒRIA A LA TROBADA FEDIC A LA SEU D'URGELL

L’equip amb capacitats especials del MoraBanc Andorra es va imposar en la 9a edició de la trobada FEDIC que es va disputar al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell. En un gran ambient de germanor, els tricolors van guanyar els dos partits que van disputar i van completar la jornada de la millor manera. Al primer partit, el MoraBanc va guanyar l’Airam per 19-14 i en el segon es van desfer del Xamfrà Santfeliuenc per 4-21.

tracking