“Em genera frustració”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el seu habitual posat seriós, però terriblement decebut, l’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, no va poder amagar el que sentia en la reflexió postpartit a la sala de premsa del Fontes do Sar. “Hi ha una feina darrera que fa que aquesta derrota em generi frustració i enuig”, va exposar. “Se’ns ha escapat el partit, clarament, en el rebot perquè no hem sabut contrarestar la feina dels seus homes alts i estàvem avisats”, va afegir. El tècnic va rematar insistint que “tot això ha fet que se n’anés en orris tota la feina de l’equip, perquè, va subratllar, “el grup ha fet bé moltes coses però em molesta que no hagi fet bé aspectes bàsics i que ens han de definir”.

L’únic passatge on Navarro es va concedir un mig somriure va ser quan se li va recordar que les 5 derrotes del MoraBanc al Sar han estat per menys de 5 punts de diferència. “El que tinc clar és que Moncho a mi em guanya sempre”, en referència a una derrota que va patir amb la UCAM Múrcia en el darrer sospir. Al tècnic vitorià se’l va veure especialment empipat amb la cistella guanyadora de l’Obra. “Una safata amb la dreta de Czerapowicz...”, va cloure amb un cert to de incredulitat.

EL RIVAL

Moncho Fernández

'HEM SABUT ADAPTAR-NOS A LES NECESSITATS'

L’entrenador del Monbús Obradoiro, Moncho Fernández, va explicar que “ja esperàvem un partit molt físic” i va apuntar que van “entrar-hi al partit”. Tot i això, es va mostrar satisfet amb la victòria del seu equip i va afegir que “a partir del tercer quart ens van saber adaptar a les necessitats en les dues anelles”. El tècnic gallec va explicar que el MoraBanc “és un equip molt intens i que Navarro digui que hem estat superiors en aquest aspecte és un piropo”.

JUGADORS

Moussa Diagne

"NO HEM D'ABAIXAR ARA ELC AP PER PERDRE"

El pivot senegalès estava visiblement afectat per la derrota. La seva gran actuació, 18 punts i 30 de valoració, no va servir per ajudar l’equip. “El que no hem de fer ara és abaixar el cap per aquesta derrota. Hem de seguir, clar”.

Nacho Llovet

"NI ÉREM ELS MILLORS, NI ARA TOT UNA MERDA"

L’aler-pivot català, que va tenir una excel·lent rebuda, va ser molt contundent i va comentar que “abans no érem els millors del món ni ara tot és una merda. Hem perdut de dos punts”. “Si ens juguen a un ritme de duresa, ens hem d’adaptar”, va dir.

tracking