ACB LLIGA ENDESA

En el millor moment

El MoraBanc Andorra visita el Fontes do Sar per reptar l’Obradoiro en el tram més dolç de la present temporada

El MoraBanc Andorra ja pensa a tancar el 'top-16'Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Fontes do Sar sempre ha estat, tradicionalment, un escenari complicat per al MoraBanc Andorra. De fet, de les cinc visites de l’equip tricolor a Santiago, quatre s’han facturat amb derrota i sempre amb un final ajustat. Avui, però, arriba l’equip tricolor al feu d’Obradoiro inflamat de moral i disposat a augmentar la seqüència guanyadora, amb cinc partits consecutius. A banda de la dificultat que presenta competir a la seva pista davant un bloc tan particular com el gallec, el MoraBanc Andorra es planta a Santiago amb problemes en l’atac. Dejan Musli no ha viatjat amb permís del club per la seva imminent paternitat, Diagne encara arrossega problemes a la cama esquerra que el van obligar a descansar davant la Virtus i Tyson Pérez no ha fet net de la molèstia del turmell. Així, les circumstàncies i la importància d’anotar-se la victòria per seguir acomodat a la zona noble de la classificació fa pensar que a Moussa i a Tyson els toca seguir apretant les dents.

El joc d’Obradoiro és força característic. Amb un nivell molt alt quan juga a casa, té una identitat molt marcada i diferenciada de la resta d’equips de la Lliga Endesa. Els de Moncho Fernández acostumen a fer atacs molt elaborats i carreguen molt l’aspecte anotador en els seus tiradors. “Haurem de defensar molt bé perquè, si estan encertats en el tir amb els sistemes que tenen per als tiradors, el partit serà molt complicat per a nosaltres” va afirmar David Jelínek. L’aler va afegir que l’Obra “és un equip molt difícil i que té molts jugadors perillosos”. El jugador txec va explicar que l’equip ha de treballar les desconnexions que ha patit en els tercers quarts d’alguns partits i evitar que torni a passar i va reconèixer que, “si l’Obradoiro anota molt, ho tindrem difícil”. “El fet de trobar-nos en un bon moment ens ha d’ajudar a tirar el partit endavant”, va cloure Jelinek.

Un dels tècnics adjunts, David Eudal, va admetre que “estem en el millor moment de la temporada”. Per a Eudal, el MoraBanc visita “l’equip amb l’estil de joc més diferent de la lliga, però és un rival molt perillós, farcit de talent, amb 10 o 11 jugadors preparats per anotar des de qualsevol posició”. El tècnic va afegir que el més important per al grup és “seguir fent el nostre joc de defensar fort i intentar córrer perquè és el que ens ha donat resultat” i va cloure indicant que “ens hem d’intentar adaptar al rival el mínim possible i mantenir el nostre estil de joc”.

'TOI' GABRIEL PASSARÀ PEL QUIRÒFAN I ESTARÀ UNS MESOS FORA

El pivot del Sènior B del MoraBanc Andorra Vivand Cinto Gabriel haurà de passar pel quiròfan. Diumenge es va lesionar durant el partit que va enfrontar l’equip de Xavi Luque amb el CB Vic al Prat Gran i, un cop realitzades les proves pertinents, el diagnòstic ha estat el més dur: trencament del lligament creuat anterior del genoll dret i, en principi, estarà allunyat de les pistes un mínim de 6 mesos. Eudal va aprofitar per enviar a Toi “una abraçada molt forta, molts ànims i una molt bona recuperació”.

tracking