Raids

El Dakar tindrà 7.856 quilòmetres de recorregut

L’organització va presentar el traçat de l’edició que es farà a l’Aràbia Saudita i que serà majoritàriament sobre sorra

El Dakar tindrà 7.856 quilòmetres de recorregutARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa organitzadora del Ral·li Dakar, ASO, va presentar el recorregut de l’edició del 2020, que deixarà enrere el continent americà i es disputarà per primera vegada a l’Aràbia Saudita. Els promotors del ral·li ja havien anunciat que hi hauria un total de 12 etapes entre diumenge 5 i el divendres 17 de gener, a més d’una jornada de descans, i ahir es va donar a conèixer que els participants hauran de recórrer un total de 7.856 quilòmetres, dels quals uns 5.000 seran d’especials.

L’organització també va explicar que la majoria del traçat, prop d’un 75 per cent del total, es farà sobre sorra, i també hi haurà superfície dura i pedres. L’etapa més llarga del Dakar serà la setena, just després de la jornada de descans, que es farà entre Riyadh i Wadi al-Dawasir, i tindrà una especial de 546 quilòmetres, mentre que l’última jornada de competició serà entre Haradh i al-Qiddiyah, i servirà per coronar el vencedor de la 42a edició del ral·li més dur del món.

A més del recorregut definitiu, l’organització també va publicar la llista d’inscrits i Andorra, a més d’estar representat per Albert Llovera, també ho estarà per Jordi Ginesta, que complirà el 30è Dakar amb un camió de l’equip Boucou i farà parella amb el gal Marc Dardaillon.

tracking