Automobilisme

Raül Ferré disputarà la prova andorrana del Trofeu Andros

El jove pilot té una ‘wild card’ gràcies al títol de ‘car cros’ de les Crèdit Andorrà GSeries 2019

Raül Ferré disputarà la prova andorrana del Trofeu AndrosFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Trofeu Andros tornarà al Circuit d’Andorra-Pas de la Casa els propers 20 i 21 de desembre i ho farà acompanyat de la presència de pilots andorrans. Cristian España va ser el primer a confirmar la seva participació en les dues rodes fa més d’una setmana i ahir va ser el jove pilot de l’Automòbil Club d’Andorra Raül Ferré qui va anunciar que prendrà part en la cita del Principat del prestigiós campionat d’automobilisme sobre gel.

Ferré, que es va iniciar en el món dels ral·lis el 2018 i enguany està a punt de tancar la primera temporada sencera al Campionat de Catalunya de muntanya, competirà en la categoria de cotxes elèctrics amb tracció al darrere, el Trophée Enedis. Aquesta oportunitat li ha sorgit després que l’hivern passat obtingués el títol de car cros de les Crèdit Andorrà GSeries, el qual li ha donat una wild card per ser al certamen d’hivern francès, una situació que li va arribar de sorpresa. “Em sento molt satisfet de poder competir a l’Andros, un trofeu que anava a veure amb el meu pare quan tenia vuit anys. Ara poder córrer aquest certamen em fa molta il·lusió”, exposa Ferré. El pilot es mostra ambiciós i espera poder aspirar a acabar entre els més ràpids. “Sortiré com sempre, és a dir, anar tan de pressa com pugui i si hi ha possibilitat, lluitar pel triomf. Serà un repte complicat però molt bonic d’afrontar. Veurem com es desenvolupen les diferents mànegues”, assenyala el jove andorrà, que estarà especialment motivat en tractar-se de la cita de casa, on gaudirà del suport del públic.

Centrat en el Català

Abans de preparar la cita de l’Andros, però, Ferré afronta aquest cap de setmana l’última prova del Campionat de Catalunya de muntanya a Sant Feliu de Codines, en el qual aspira al subcampionat de la general i de la categoria CM Promoció. El seu objectiu principal després del subcampionat és poder assaltar el títol el 2020, quan ja tindrà una mica més d’experiència. Per tant, la prova de l’Andros del mes vinent servirà per preparar-se millor de cara a assolir aquest objectiu la temporada vinent. A més, Ferré disputarà algunes proves de les Crèdit Andorrà GSeries com a complement, tot i que encara no té aquesta part tancada al cent per cent.

tracking