Eurocup

Primer 'match ball'

El MoraBanc rep la Virtus de Bolonya amb l’objectiu de sumar el triomf per certificar l’accés al Top-16 de l’Eurocup

El Morabanc cau davant el Promitheas (81-91)Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra té aquesta nit (20.00 hores, Poliesportiu d’Andorra) la primera oportunitat per certificar de manera matemàtica la classificació per al Top-16 de l’Eurocup per segona temporada consecutiva. No ho tindrà gens senzill, ja que per fer-ho haurà de guanyar la Virtus de Bolonya, líder del grup A i un dels millors equips de la competició, que està cridat a guanyar l’Eurocup i obtenir una plaça per disputar l’Eurolliga durant el curs 2020-2021. Per si de cas, els tricolors també tindran un matalàs de seguretat i podrien classificar-se per a la següent ronda perdent, tot i que en aquest cas haurien d’esperar que el Maccabi Rishon Lezion caigui aquesta tarda a domicili a la pista del Mònaco.

Des del vestidor tricolor són conscients de la dificultat del duel d’aquesta nit i el tècnic ajudant d’Ibon Navarro, Paco Vázquez, va explicar ahir que “la Virtus serà un rival molt dur perquè té jugadors molt importants en totes les posicions i a més compta amb Teodosic, que és el millor jugador de l’Eurocup”. Però no tot acaba en el serbi i el tècnic també va assegurar que “tenen molta qualitat, la dupla Markovic i Teodosic és difícil de defensar, també tenen jugadors com Gaines, que està fent molt bons partits, Weems, i un joc interior amb molt de poder físic, i aquest és un al·licient més per al partit”. Vázquez també va assenyalar quines han de ser les claus des de la perspectiva tricolor per sumar la victòria: “Hem de seguir en la línia de les últimes setmanes, on sembla que hem tocat la tecla. Intentarem competir contra un gran equip i si ho fem tindrem opcions de guanyar.”

De la seva banda, l’aler nord-americà David Walker va declarar que “és un partit important per a nosaltres, estem contents com està anant l’Eurocup, però no ens conformem, ja que no és el mateix acabar quart que fer-ho en tercer o segon lloc”. Pel que fa a les actuacions d’aquest curs, va assegurar que “em trobo bé i estic content de guanyar i de com han anat les coses”, i va afegir que “al principi em va costar trobar el meu paper a l’equip, però la meva funció és jugar dur i fer el que em demani l’entrenador”.

Tyson Pérez va entrenar els dos últims dies amb normalitat després dels problemes físic i està previst que jugui avui, igual que Moussa Diagne.

AMB L'UNICEF

Partit especial amb accions pel Dia mundial de la infància ANDORRA LA VELLA. El d’aquesta nit no serà un partit més, ja que aprofitant el Dia mundial de la infància el club i l’Unicef realitzaran algunes activitats especials. La primera ja es va fer durant la tarda d’ahir, ja que Moussa Diagne i Guille Colom van fer una roda de premsa amb diversos joves en què van parlar de bàsquet i d’igualtat. Aquest vespre n’hi haurà més i el jovent tornarà a prendre el protagonisme presidint la primera fila de la llotja, amb un speaker adjunt, i també amb dos ajudants extra per a David Eudal i Paco Vázquez.

Primer 'match ball'

tracking