Motociclisme

El Mundial de Supersport, entre les possibilitats de Xavi Cardelús

El certamen s’afegeix a les opcions que ja tenia sobre la taula de córrer el Mundial de MotoE o l’Europeu el 2020

El Mundial de Supersport, entre les possibilitats de Xavi CardelúsÁNGEL NIETO TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va posar diumenge al Circuit Ricardo Tormo de Xest, a la Comunitat Valenciana, el punt final a la primera experiència al Mundial de motociclisme, concretament a la categoria de Moto2, en què ha disputat un total de 32 curses en dues temporades. Va arrencar com a pilot convidat en alguns Grans Premis amb l’equip Stylobike i al tram final de la temporada passada va fitxar pel Marinelli Snipers per substituir Romano Fenati, i aquest curs l’ha fet íntegrament amb l’Ángel Nieto Team.

Cardelús té diversos projectes sobre la taula de cara a la propera campanya però encara no ha pres la decisió. De fet, la seva intenció és prendre’s unes setmanes de desconnexió un cop acabada la temporada el cap de setmana, i després analitzar les diferents possibilitats que té de cara al proper curs. A més de les opcions de disputar el Campionat d’Europa o el Mundial de MotoE (motos elèctriques), també s’hi ha afegit la possibilitat de cór­rer el Mundial de Supersport, en què ja va disputar quatre curses el 2017. La previsió és que a principi del mes vinent ja anunciï quina és la seva decisió definitiva de cara al proper curs.

Sobre la temporada que acaba de finalitzar, el pilot del Principat va manifestar que “ha estat un any molt difícil, però tot i això he après molt sobre la moto i també a fora”, i va afegir que “he crescut molt com a pilot encara que els resultats no hagin anat del tot bé i no n’hagi fet cap de destacat”. De cara al proper curs, va assenyalar que “al final ho agafo per fer una o dues passes enrere per després tornar endavant”, i va cloure que “l’objectiu principal és poder tornar al Mundial, però més endavant”.

tracking