El MoraBanc suma el cinquè triomf a l'ACB contra l'Unicaja

El conjunt tricolor es fa fort a la segona meitat i s'acaba emportant una victòria còmoda en una nova actuació coral de l'equip i amb sis jugadors amb dobles dígits

El MoraBanc suma el cinquè triomf a l'ACB contra l'Unicaja (89 a 73)Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra continua en ratxa. Aquesta tarda ha sumat la quarta victòria consecutiva, comptant Eurocup i ACB, i la cinquena en total a la competició local. L'Unicaja només ha resistit fins al tram final del tercer quart ficat dins del partit, però després el conjunt del Principat ha accelerat el ritme i s'ha acabat imposant amb certa comoditat per 89 a 73. L'equip ha exhibit novament un gran joc coral i fins a sis jugadors han sumat dobles dígits en anotació, sent Clevin Hannah el més destacat amb 17 punts, seguit de Jeremy Senglin (15), Frantz Massenat (13), Dejan Musli, i Moussa Diagne i David Walker (10 cadascú).

Arribats a l'equador de la primera volta, el MoraBanc suma cinc victòries i es troba entre els vuit primers de la classificació, a falta que es completi la jornada. El proper duel serà el dimecres al Poliesportiu contra la Virtus Bolonya, corresponent a la vuitena jornada de l'Eurocup.

tracking