EUROCUP

“Destaco la reacció de l'equip”

“Destaco la reacció de l'equip”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ibon Navarro va arribar satisfet a la roda de premsa postpartit després del segon triomf consecutiu de l’equip, tots dos a fora, que deixa el MoraBanc a tocar del Top-16 de l’Eurocup. Sobre el matx d’ahir va manifestar que “ha estat un partit boig i hem perdut el control al tercer quart, no només per demèrit nostre, també per mèrit seu, perquè han estat molt encertats, amb bons percentatges de tir, i crec que el pitjor del tercer quart ha estat el nostre balanç defensiu”. Tot i aquesta desconnexió, el tècnic també va assenyalar que “destaco la reacció de l’equip al darrer quart, amb el cap fred, i controlant el balanç i el rebot defensiu, que ens ha fet controlar les coses més bàsiques per a nosaltres, que ens deixen competir sempre”.

Navarro també va assenyalar que “quan jugues fora són 40 minuts que has d’estar molt concentrats en els aspectes bàsics com el ritme, el rebot i el balanç ofensiu, i potser no tant en altres aspectes tàctics”. Per últim, i sobre la situació de l’equip per classificar-se per al Top-16, va manifestar que “no només volem ser-hi, si podem ser primers, lluitarem per ser-ho perquè l’any passat ja vam veure que és important no conformar-se amb la classificació i intentar ser primer o segon per la següent fase”.

Jugadors

Clevin Hannah

"HEM DE PENSAR EN EL PROPER PARTIT"

El millor jugador del partit va destacar que “ha estat una gran victòria per a nos­altres”, i sense temps per celebrar-ho va manifestar que “hem de pensar ja en el proper partit”, i va cloure que “els companys han cregut en mi”.

Dejan Musli

"NO PODEM RELAXAR-NOS NI UN MOMENT"

El pivot va destacar que “hem jugat molt bé durant 30 minuts, i després d’un partit dur a Madrid hem guanyat”. A més, va afirmar que “ha estat culpa nostra i no podem relaxar-nos ni un moment perquè hi ha un bon equip al davant”.

tracking