canoa i caiac

Sílvia Riva i Justo Ruiz reben la palista Mònica Doria

Sílvia Riva i Justo Ruiz reben la palista Mònica DoriaSFGA/ J. A. Viladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, van rebre ahir Mònica Doria a l’edifici administratiu de Govern. La palista de la Federació Andorrana de Canoa-Caiac i Esports d’Aigües Braves és l’única esportista del país classificada, de moment, per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, on disputarà tant la competició de canoa com la de caiac.

Doria va segellar la classificació durant el Campionat del Món que es va fer a la Seu d’Urgell a finals de setembre, i Riva i Ruiz van interessar-se ahir per la preparació de l’esportista per la gran cita, van recordar com va produir-se la classificació per als Jocs, i també li van transmetre tot el suport de l’executiu.

La trobada també va comptar amb el president de la Federació Andorrana de Canoa-Caiac i Esports d’Aigües Braves, Antoni Guerra, i després de la reunió, Mònica Doria va assegurar que “ara ja començo a ser-ne una mica conscient, de fet, el dia 20 marxem cap a Tòquio per entrenar-nos i començar a veure com és el canal on competirem”, a més va manifestar que “estic amb moltes ganes de tornar a entrenar, posar-me en forma i donar-ho tot per arribar als Jocs Olímpics a tope”.

Sobre la planificació del curs, Doria va explicar que “ara tenim el primer període, al desembre estaré entrenant-me aquí a la Seu, i després estaré dos mesos a Austràlia per entrenar-me amb calor i a canals diferents, i també hi haurà més períodes a Tòquio, l’Europeu i Copes del Món”.

tracking