L'FC Andorra juvenil remunta i s'endú el derbi contra l'Enfaf a Prada de Moles (3-1)

L’FC Andorra juvenil va derrotar 3 a 1 l’Enfaf en el duel corresponent al grup 9 de la Primera Divisió juvenil, que es va disputar a Prada de Moles.

El duel va posar-se de cara ben d’hora per a l’Enfaf, amb un gol de Devun Brich quan tot just es portaven tres minuts de joc, però els nois de Richard Imbernon van remuntar abans del descans. Primer Izan Fernàndez va empatar de penal i al minut 44 Hugo Miguel Rodrigues va fer el 2 a 1. A la represa, Joel Ferreira va sentenciar el matx amb el 3 a 1 al minut 51.

Amb el triomf, l’FC Andorra se situa líder amb 12 punts en cinc duels, mentre que l’Enfaf és a la part baixa en 13è lloc.