Instal·lacions esportives

La nova gespa de l'Estadi Nacional supera el 'test'

La nova gespa de l'Estadi Nacional supera el 'test'Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova gespa de l’Estadi Nacional va passar ahir el primer test i ho va fer de manera satisfactòria. Aquestes proves són el pas previ per tal que la superfície rebi l’homologació definitiva. Els operaris del Govern van treballar des de primera hora del matí i van realitzar les comprovacions habituals en aquest tipus d’inspecció i els resultats van deixar palès que el terreny de joc era apte per a la pràctica del futbol i del rugbi. Els tècnics van inspeccionar el coeficient d’absorció de la nova gespa i, de moment, s’haurà d’esperar per rebre l’homologació definitiva.

La certificació definitiva arribarà durant les properes setmanes, una vegada s’hagi rebut el llum verd per part de la UEFA i la World Rugbi.

El VPC Andorra disputarà el primer partit oficial amb la nova gespa demà a les sis de la tarda contra el Laroque Belesta. L’equip de Jonathan, Xepi, García i David Kirikàixvili ja ha entrenat en aquesta superfície i va rebre el vistiplau dels tècnics. Les primeres sensacions van ser molt bones. Xepi va comentar que estava “content. Es notava que la gespa era nova i molt més tova”. A més, va afegir que “la combinació de cautxú i silici és menys abrasiva i també serà un factor important”.

tracking