El MoraBanc recupera Musli i Senglin per al partit de Sevilla

Els dos jugadors es van reincorporar als entrenaments
de l'equip dijous i avui viatgen a la capital andalusa

El MoraBanc recupera Musli i Senglin per al partit de SevillaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bones notícies per al MoraBanc Andorra de cara al partit de demà a Sevilla davant el Coosur Reial Betis. Ibon Navarro podrà comptar amb Dejan Musli, que s'ha perdut els darrers sis partits de l'equip després de patir a principis de mes una fissura a la costella que l'ha deixat apartat de l'equip i els entrenaments des de just abans de rebre el Barça. El tècnic ajudant, Paco Vázquez, va confirmar ahir que el pivot ja va realitzar el primer entrenament dijous i viatjarà a la capital andalusa. “Això és molt important per a nosaltres. Està clar que no tindrà el mateix ritme que els companys i, de mica en mica, s'anirà incorporant al cent per cent a l'equip”, va explicar.

Etiquetes:

Un altre que es reincorpora és Jeremy Senglin, que després del duel contra el Burgos va rebre el permís del club per viatjar als Estats Units per conéixer la seva filla acabada de nàixer. Com Musli, el base es va reincorporar ahir després de perdre’s el duel a Israel i avui també serà a l'expedició que va a Sevilla a partir de les 10.30 h. “Encara que tenia una mica de jet-lag, va fer bé l’entrenament i va estar en plenes condicions”, va assenyalar Vázquez.

Per part del Betis, el tècnic Curro Segura recuperarà AJ Slaughter, però per contra, l'exjugador del MoraBanc Shayne Whittington és dubte després de patir uns problemes estomacals.

tracking