“La defensa, clau per guanyar”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El rostre de l’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, reflectia la pura satisfacció pel gran partit que va fer ahir l’equip a Israel. El tècnic va explicar que l’equip havia fet un partit “molt seriós” i que era necessari fer un joc així per “gua-nyar en una pista com aquesta i hem fet una bona feina en línies generals”. El pas endavant que ha fet l’equip en molts aspectes li ha servit per aconseguir el primer triomf de la temporada fora del Poliesportiu. “De vegades quan trobes a faltar un jugador [Senglin i Musli] l’equip fa aquest pas endavant i hem vist la personalitat amb la qual ha jugat, per exemple, Massenat”, va comentar Navarro. En aquest sentit, l’entrenador vitorià va lloar que l’escorta nord-americà estigués inspirat “no només en l’anotació, sinó també a l’hora d’assistir els companys. Ja va fer un bon partit davant el Burgos”. Per Navarro, l’equip va estar “molt regular en defensa” i, segons ell, aquesta havia estat “la principal raó per la qual s’ha guanyat”.

Per al tècnic, la del Maccabi d’ahir “ha estat una victòria molt important” que fa que el triomf davant el Promitheas al Poliesportiu dimecres vinent sigui gairebé imprescindible per poder aconseguir la millor classificació possible de cara al Top-16.

Moussa Diagne, Pivot del MoraBanc

“És un triomf important” El pivot senegalès va manifestar que “és una victòria molt important per a nosaltres fora de casa”, i va afegir que “ho volíem, hem patit molt en molts partits lluny del Poliesportiu i esperem que puguem seguir així, i ara tenim un partit important a Sevilla”. A més, Diagne va mostrar també el seu toc d’humor, i va manifestar que “he vist a les notícies que feia mal temps i nevava i no em preocupava, tenia clar que acabaríem guanyant el partit”.

tracking