Curses de muntanya

L'equip nacional clou l'any amb un bon regust de boca

Les actuacions dels germans Casal han complert les expectatives de la FAM, segons el tècnic Fabrizio Gravina

L'equip nacional clou l'any amb un bon regust de bocaFAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La prova d’SkyMasters de Limone ha baixat el teló de la temporada de curses de muntanya 2019, un curs exigent i molt intens per als corredors de la Federació Andor­rana de Muntanyisme (FAM). El seleccionador, Fabrizio Gravina, va comentar que ha estat una temporada plena de canvis, no només per les modificacions en la puntuació del campionat internacional (Migu Run Skyrunner World Series), sinó, també, per la composició de l’equip, que ha sofert diferents canvis respecte a l’any passat. Gravina també va voler remarcar que ha estat un any en què s’han consolidat els mètodes de treball i d’entrenament.

Òscar Casal ha realitzat una excel·lent temporada i durant la primera part de l’any va fer la gira asiàtica, aconseguint una quarta plaça a la Xina i una setena al Japó. Després, una 15a posició a Livigno i la 12a plaça de l’SkyMasters. Gravina va comentar que l’atleta sempre ha estat per sota del 10% de diferència respecte als primers classificats, una xifra que cal destacar. Per part seva, Marc Casal venia d’un 2018 ple d’èxits amb una tercera plaça mundial i enguany ha obtingut una sisena plaça a l’Skyrace Comapedrosa, i també ha acabat curses de llarga distància amb uns resultats positius.

Tot l’equip nacional gaudirà d’unes setmanes de descans i el 9 de novembre es realitzarà el primer test amb marcatge de temps per començar a preparar la pròxima temporada.

tracking