Volen ser més consistents fora de casa

El MoraBanc busca el primer triomf a domicili contra el Maccabi Rishon LeZion

Volen ser més consistents fora de casaFernando Galindo

El MoraBanc Andorra va fer ahir l’últim entrenament al país abans de marxar cap a Rishon LeZion per enfrontar-se al Maccabi en la quarta jornada de l’Eurocup. Els tricolors van fer nit a Barcelona, i avui sortiran cap a Israel.

L’equip afrontarà aquest duel amb una bona dinàmica després del gran triomf contra el San Pablo Burgos, i el tècnic ajudant, David Eudal, va manifestar que “la segona part va ser d’un nivell altíssim, amb molta activitat en defensa i també en atac, però no sé si va ser el més complet a nivell dels 40 minuts”, i va destacar que “necessitàvem guanyar i fer un bon partit, i va ser una bona manera de fer-ho contra un equip que encara no havia perdut”. El MoraBanc Andorra encara no ha guanyat a fora, i per Eudal, el que falta per aconseguir el primer triomf a domicili és “ser una mica més consistents i intentar allargar els bons moments de joc el màxim possible igual que ho fem a casa. Hem de dominar el joc i el ritme i esperar el nostre moment sense que el rival ens superi massa minuts”.

A més de la de Dejan Musli per lesió, el MoraBanc tindrà la baixa de Jeremy Senglin, que ha viatjat als Estats Units per conèixer la seva primera filla. Sí que hi serà el base del filial Rai Carrasco.

EL SÈNIOR B PERD CONTRA EL PATRIA HISPANA SEGUROS ALMAZORA 68-76

El filial del MoraBanc Andorra va caure ahir al Poliesportiu per 68-76 contra el Patria Hispana Seguros Almozara a la cinquena jornada de la Lliga EBA. Els homes de Xavi Luque van anar gairebé tot el partit a remolc, ja que al descans perdien per 33-39. A la segona meitat el duel va seguir la mateixa dinàmica i els tricolors no van poder capgirar el resultat i van sumar la tercera derrota de la temporada. Alexis Bartolomé va ser el millor jugador de l’equip amb 24 punts, 9 rebots i 24 de valoració, i també va destacar Cinto Gabriel, amb 14 punts i 6 rebots. Els tricolors juguen la propera jornada contra el Maristes Ademar.