Infraestructures

Comença la instal·lació de la gespa de l'Estadi Nacional

Comença la instal·lació de la gespa de l'Estadi NacionalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana han començat les obres per col·locar la nova gespa de l’Estadi Nacional després que l’anterior no passés els controls de la UEFA i l’ens europeu advertís que no es podria jugar el partit del Preeuropeu de futbol entre la selecció nacional i Turquia del proper 17 de novembre. La previsió del Govern era canviar la gespa durant el primer trimestre del 2020, però el veredicte de la UEFA va fer accelerar aquesta substitució.

Després del duel entre Andorra i Moldàvia, que la UEFA sí que va permetre disputar amb l’anterior gespa, es va començar a retirar la superfície malmesa per transportar-la al camp del Centre de Tecnificació d’Ordino, on quedarà instal·lada a partir d’ara, en unes obres que tindran un cost total de 133.330 euros.

La previsió és que la nova gespa ja estigui disponible per la primera setmana de novembre, ja que el dia 9 d’aquell mes, la selecció nacional de rugbi s’enfronta a Turquia a una nova jornada de la Conferència 2 Sud de l’Europeu.

A més a més, aquesta setmana hi ha previstes reunions entre les federacions de futbol i rugbi i el Govern per tal d’establir un conveni d’ús de l’Estadi Nacional.

tracking