Ibon Navarro

“Encara ho podem fer millor”

“Encara ho podem fer millor”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ibon Navarro va exhibir un punt d’inconformisme després de la bona victòria d’ahir, això sí, emmarcat en un to positiu. “Estic molt content per la feina de l’equip. Crec que hem sigut fidels al pla de partit que volíem fer. Sabíem que hi havia riscos en algunes decisions, però hem estat amb molta energia”, va començar valorant el tècnic del MoraBanc, que va afegir després que “hem fet 35 o 36 minuts de molt bon bàsquet, amb errors, i això és el més bo. Hem jugat un molt bon partit però encara ho podem fer millor”.

Demanat sobre si creu que el d’ahir va ser el millor partit d’aquesta temporada, el basc va respondre que “defensivament potser sí que ha estat el millor partit fins ara. Havíem de canviar algunes coses en la nostra defensa i això ens demanava molta concentració i molta energia en la presa de decisions, i avui hem estat a un bon nivell”. Posteriorment, va afegir que “en atac ens hem passat la pilota i amb un 48% d’encert en tirs de tres la vida és més fàcil, però això ve perquè l’equip ha estat molt bé al darrere”. Quant a l’actuació de Tyson Pérez, Ibon va assenyalar que “està a la universitat i encara no ha finalitzat l’EGB. Aquest partit segur que li donarà confiança”.

EL RIVAL

“El MoraBanc ha estat superior i ens ha dominat” Joan Peñarroya. L'entrenador del Burgos es va rendir al gran partit del MoraBanc ahir i va indicar que “ha estat superior i ens ha dominat”. Sobre la irrupció de Tyson Pérez, el tècnic va acceptar que “ens ha sorprès perquè ens ha fet molt mal i és evident que no hem estat a l’aguait”. Quant al seu retorn a Andorra, va exposar que “sempre és un plaer tornar aquí” i va afegir sobre la Bombonera que “la seva energia ajuda perquè el MoraBanc sigui un dels equips més temibles com a local”.

tracking